Paluu ihanaan arkeen

Olipa taas mukavaa palata arjen pariin pääsiäisen jälkeen. Minun koko pääsiäinen meni ruokaa laittaessa ja ihanien ystävien kanssa. Nyt alkuviikosta otin taas itseäni niskasta kiinni ja lähdin salille treenaamaan. Sain myös uuden Fit Diamondsin ruokavalion, jota aloin noudattamaan. Kirjasin ruokapäiväkirjaa muutaman päivän ajalta ja Jari oli sitten sen pohjalta tehnyt minun nykyiseen ruokavalioon pieniä muutoksia.

Kävin tänään kaverin kanssa treenaamassa ja ottamassa kuvia Forever Töölön salilla. Tykkään käydä tuolla Töölön salilla päivisin, koska silloin siellä on tosi rauhallista. Päivisin myös joku noista jumppasaleista on yleensä vapaana ja niissä on hyvin tilaa tehdä kaksin tai isommallakin porukalla esim. hiit-treenejä. Ensi viikolla ajattelin mennä pitkästä aikaa tekemään sinne loikkatreenin.

Tällä hetkellä yksi minun lemppari salivälineistä on tuo fitnessbag, jolla pystyy tekemään monia eri liikkeitä. Normaalisti teen viikoittain hiit-treenejä kahvakuulilla, bageillä ja oman kehonpainolla.

IMG_8761

IMG_8824

Teen salilla lihaskuntoa kolme kertaa viikossa. Sen lisäksi käyn lenkeillä ja välillä ryhmäliikuntatunneilla. Jarin kanssa me treenataan yleensä kerran viikossa ja muut treenit teen joko yksin tai kavereiden kanssa. Minun läheisemmät kaverit treenaavat myös säännöllisesti, joten treenikavereitakin onneksi löytyy.

Aurinkoista viikkoa kaikille ja tsemppiä treeneihin!

Facebooktwittermail

3 kommenttia “Paluu ihanaan arkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *