Meikkituote, jota ilman en voisi elää

Jos minun pitäisi valita yksi meikki mitä ilman en voisi elää se olisi ehdottomasti kulmaväri. Mulla on luonnostaan vaaleat kulmat ja en oikeastaan liiku ikinä missään ilman kulmaväriä. Näytän omasta mielestä todella oudolta ilman kulmia. Toisaalta mun oma pää saattaa myös vääristää sitä hieman sillä näitä kuvia katsellessa ne ei näytä yhtään niin vaaleilta ja pahoilta mitä ne minun mielestä ovat 😀

Viimeisen vuoden olen käyttänyt kulmissa Anastasia Beverly Hillsin dipbrow pomade- kulmaväriä. Väri levitetään siveltimellä ja sillä saa tehtyä halutessaan vahvat tai hyvinkin luonnolliset kulmat. Itse tykkään vahvoista kulmista, mutta ne eivät saa kuitenkaan olla liian piirretyn näköiset.

Aloitan kulmien tekemisen harjaamalla kulmat ja piirtämällä kulmavärillä rajat joiden malliset kulmat haluan. Minulla kuten varmaan monella muullakin on täysin erilaiset kulmat keskenään. Geelimäinen väri tarttuu hyvin ihoon myös ja sillä on helppo feikata kulmien muotoa.

IMG_8565

IMG_8525
Kulmat ilman väriä
IMG_6015
Hahmottele värillä kulmien muoto

Kun olen hahmotellut kulmien muodon lisään väriä myös keskelle ja häivytän sitä kierreharjaa käyttäen. Anastasia Beverly Hillsillä on myös aivan mahtava suti jossa on toisessa päässä viistosuti ja toisessa päässä kierreharja. Kulmien alku ei saa näyttää liian piirretyltä ja siksi en piirrä sitä vaan rajaan kulman ulkopuolen vaalealla värillä esimerkiksi meikkivoiteella tai voidemaisella highlight värillä. Käytän tähän myös Anastasia Beverly Hillsin contour kitistä löytyvää vaaleaa korostusväriä.

IMG_6017

Lisään korostusvärin siveltimellä kulmien alkuun ja käyn sillä myös kevyesti läpi koko kulmien rajat. En kuitenkaan halua, että korostusväri näkyy. Häivytän sen vielä varovasti toista sivellintä käyttäen. Lopuksi harjaan kulmiin geeliä, jotta ne pysyvät hyvin paikoillaan.

IMG_6014

Näitä kuvia katsoessa kulmat näyttävät aika tummilta. Käytän normaalisti sävyä dark brown, mutta päätin ostaa testiin astetta vaaleamman sävyn medium brown. Tällä kulmavärillä on aika hankala saada tehtyä kevyesti jos väri on liian tumma. Anastasia Beverly hillsiltä onneksi löytyy myös todella vaaleita kulmavärejä.

ilman kulmia
ilman kulmia
Kulmien kanssa
Kulmien kanssa

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *