Mehevä porkkanakakku
Minulla on muutamia leivontaohjeita, joita tulee tehtyä tasaisin väliajoin juhliin tai illanistujaisiin. Yksi paljon toivottu ja suosittu leivonnainen on ihanan mehevä porkkanakakku. Kakku ei vaadi mitään erikoista koristelua, joten se on myös helppo tehdä.
Porkkanakakku:
- 4 dl porkkanaraastetta
- 3 kananmunaa
- 2 dl tummaa muscovadosokeria
- 1 dl sokeria
- 3 dl vehnäjauhoja
- 2 tl vaniljasokeria
- 3 tl leivinjauhetta
- 2 tl jauhettua kardemummaa
- 2 tl kanelia
- 0,5 tl suolaa
- 1,5 dl öljyä
Kuorrute:
- 400 g tuorejuustoa
- 2 dl tomusokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 rkl sitruunanmehua
- 1tl raastettua sitruunankuorta
Koristeluun:
- saksanpähkinöitä, pekaanipähkinöitä
- hasselpähkinärouhetta
- syötäviä kukkia
Vatkaa kananmunat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele ne huolellisesti muna-sokerivaahtoon. Lisää öljy ja hienoksi raastettu porkkanaraaste. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun 24cm vuokaan. Paista 150-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Jos haluat pienemmät ja korkeamman kakun, kannattaa taikina jakaa kahteen 18cm vuokaan ja lyhentää hieman paistoaikaa.
Anna kakun jäähtyä kunnolla ennen kun halkaiset sen. Sekoita tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri ja sitruunanmehu ja kuori. Laita täytettä kakun väleihin ja päälle. Koristele pähkinöillä, pähkinärouheella ja syötävillä orvokeilla.
Herkullisen näköinen! Ehdottomasti testiin.
Kiitos! 🙂 Mun ihan lemppari ohje, kannattaa testata!
Amoxicillin Prescription Drug Actos cialis from canada No Rx Canadian Pharmecies Viagra Ohne Rezept Apotheke Kaufen Cephalexin Dosge For Cats
Buy Slimex Online Amoxicillin For Dental Implants buy viagra Finasteride Shop Cialis Sans Ordonnance Belgique
buy cialis and viagra can you have multiple orgasms with cialis buy generic viagra online