Ai että ku vituttaa

Tosiaa tää viikko on pistäny monella tapaa hiertää tuolla päässä ja ärsyttämään monella tapaa! Joten aattelin vähän valaista mitkä ne pienet arjen mutkat pistää muuten vituttamaan. Ainakin mua. Anteeksi vielä rumat sanat kirjoituksessa, mutta näitä ei voi ilman voimasanoja ilmaista.14993311_1321116841232295_9185143098770935277_n

 

 1. Aikaset aamuherätykset. Tiekkö ku se kello pirisee ja kilkuttaa viieltä siinä korvan juuressa. Jumalauta.
 2. Rupeat meikkaamaan ihan perus rutiinilla, et tee mitään erillä tavalla. Silti sun toinen kulmakarva on pelkkä suttu ja sun ripset sojottaa joka suuntaan ja varjostukset on ku ruskeat pallot poskella. Huulipunatki leviää vielä pitkin poskia. Eikä sulloo tietenkää mikään kiirekkään, eei.
 3. Sit ku sullon järkyttävä kiire, et kerkee sitä hemmetin aamupalaakaan syödä ja oot nälissään loppu päivän.
 4. etkä oo tietenkää jaksanu illalla käymään suihkussa, niin sulla piti aamulla sitten käydä. Tietenkin se on vielä märkänä ja takussa, vaikka pitäs lähtä jo 10 min päästä.
 5. Tottakai oot miettiny mitä puet päälles illalla, mut se tietty paita on jossakin hevon kuusessa eikä sitä vaan löydy. Sit pistät jonku ihan järkyn joka ei todellakaa sovi asuun ja tietenkin sitten vasta löydät sen paidan mikä piti laittaa. Nice ja ootjo myöhässä

15094369_1321116837898962_4746081794612792351_n

Ohon näitä vaan muitakin pieniä piruja mitä tapahtuu liianki paljon, valehtelematta melekee joka päivä. Välillä mietin miten pysyn järjissäni.

 1. Oot just päässy makoilee peiton ja tyynyjen sekaan niin hyvään asentoo, ettei sielt vaan pääse ylös. Ni eiköhän sulla tuu järkyttävä kusihätä. Aina.
 2. Oot just pukenu kunnon kerroksen talvikuteita päälle ja lähössä käyttää koiraa pihalla. Eiköhän seki sitte lurauta siihe hissin eteen ja naapurikin tulee siihen samalla hetkellä. Kattoo muute aika vinoon. Tekis mieli ehottaa silmälaseja, ettei liikaa ala harottaan.
 3. Tuota artikkelikuvaakin ottaessa, voi perkeleen perkele. Käsi vapisee ja miljoona kuvaa otettu, eikä muuten mikään näytä hyvälle. Tuoki ainoastaan mustavalkosena. Yritä siinä sit miettiä, onko sussa vai tässä helvetin kamerassa jtn vikaa. En hevillä muuten hyväksy, että se olisi minussa.
 4. Mullakin tapahtuu virheitä, kuten meikkaamisessa. Niinkuin aikasemmin mainitsin. Joku päivä saattaa huulenrajaukset mennä muuten pikkasen liian yli. Otappa sitte selfie ja tietenki joku hemmetin kiva heppu jakaa sen perkeleen kuvan toisaalle ja siellä sitten ihmetellään kaikki yhessä kuin paska oon meikkaamaan. Joo.
 5. Ku kävelet jollakin käytävällä, vaikka koulussa. Ohi kävelee toisia koululaisia ja eiköhän niidenki piä kyylätä sua niiku viimestä päivää. En tiiä tahalleenko vai miksi vielä niin ärsyttävällä ilmeellä välillä. Ota saatara kuva jos noin paljo kiinnostaa kytätä perhana.
 6. Oot sopinu näkeväs jtn kaveria jossai keskustassa tai oot menossa niille. Ootat siellä jossai kuusessa tai kerrostalon ovella, ni eiköhä sulla lopu just sillo akku. Siinä sit pällistellää ja mietitää, mite sais yhteyttä. Eikä oo tietenkää kylymäkään.
 7. Kerrot sun mutsille/faijalle iha jäätävän vitsin, ni eiköhä ne ala siitä moralisoimaan. Teijän piti n15095649_1321116807898965_4492485444310010738_nauraa, eikä opastaa mua tällä elämään.
 8. Näin naisena kun oot liikkeellä jossaki ja sullon tietysti valkoset farkut jalassa ja sullei tietenkää oo mitään tamppooneja mukana. Ni tieeetenki ne taivaan ihanat kuukautiset ala just sillä sekunnilla. Yritäppä siitä hinkuttaa perse piilossa johonki vessaan.
 9. Oot ihastunu johonki tosi ihanaan jäbyliin ja luulet saavas singaaleja takasi päin, ni sit se jossaki vaiheessa kertookin olevan varattu! NO niimpä tietenkin!!
 10. Tää itseasias tapahtu just alkuviikosta. Ku unohat just ja ainoastaan sillon laittaa turvavyön päälle. Niin eiköhän seuraavassa mutkassa ole ratsia ja siinä sä sit törötät poliisin kyyissä ja palaat takasi 70e sakon kanssa. Nättiä. Tiiän olen tyhmä.
 11. Jos laulat jotku sanat väärin ja joku arjen sankari tulee siihe, et jöö löl lauloit muute väärin. JOOJOO.
 12. Laitat kunno bomb kuvan itestäs (ainaki omasta mielestä) ig:seen ja luulet et nyt räjähtää, mut se saakin aika laimean vastaanoton. Ei sitte.
 13. Imuroit jossai hemmetin isos talos ja siinä liikut ees ja taas. Ni eiköhän joko se imuri jää johonki kulmaan jumittaa ja yrität repiä sitä viis tuntia irti, tai sitten johto loppuu kesken. Rankkaa.
 14. Sun jätkä jätti sut ja kerto syyks, ettei oo vaan valmis vielä suhteeseen ja haluu olla nuori ja villi. Siit viikko eteenpäi ja näät faces ilmotuksen ”Sun ex ja Maija ovat kihloissa!!”. No katos perkele.
 15. Oot tuhannen tuubassa menossa kämpille ja ku pääset ovelle. Vittu missä avaimet?
 16. Ja kun makaat siinä todella ihanassa kohmelossa, sulla ei oo mitään krapula safkaa ja kuka siinä hemmetti jaksaa lähteä kauppaan.
 17. Oot laittanu kaikki peliin, eli kaikki karvat veks ja sullon maailman hankalimmat alusvaatteet pääl. Ni eiköhän sun jätkällä oo ollu kaikki maailman pelit ja reenit ja juoksut ja työt ja aamulla toiset reenit ja pelit jne. Ni se on jo nukkumassa. Oi tätä rakkautta.
 18. Ootte suunnitellu kavereitten kans jo pitkään jtn mahtavaa seuraavalle viikonlopulle, nii eiköhän jokaselle tuu se ripuli ja kuume ja kissan ristiäiset. Istutaan sitten yksin olohuoneessa koko viikonloppu, kiitos paljon!

Keksisin varmasti lisääkin, mut alkaa masentuu liikaa.. Nää on kyllä myös pienellä sarkasmilla kirjoitettu, että ei mun elämä ihan niin perseestä kumminkaan ole. Vaikka siltä kuulostaakin! Mut kyllä ne pienen pienen perkeleet kasvaa jumalattomasti ku sua vituttaa, myöntäkää se. 😉

14980712_1321052804572032_4607411189054483982_n

 

 

Facebooktwittermail

4 kommenttia “Ai että ku vituttaa

 • Avatar
  13.11.2016 klo 15:54
  Kestolinkki

  Haha, oot kyllä ihan paras bloggaaja!

  Reply
  • Janina Lohilahti
   13.11.2016 klo 17:12
   Kestolinkki

   Damn! Kiitos ;D

   Reply
 • Avatar
  24.11.2016 klo 19:03
  Kestolinkki

  ”Välillä mietin miten pysyn järjissäni”. Sun elämäs on erittäin vaikeeta huhhuh. Suosittelen lähtemään Suomesta pois, vaikka Aasiaan johonkin surkeeseen kohteeseen ja katsomaan millasta on vaikea elämä. Voisit saada vähän erilaisen näkemyksen näihin maailmaasi järisyttäviin ongelmiin. Just a thought.

  Reply
  • Janina Lohilahti
   3.12.2016 klo 13:04
   Kestolinkki

   Haha mä vähän odotinki, että ottaako joku tästä ne pikku herneet nokkaa. Pitäisihän sitä olla niin onnellinen kun täällä lottovoittajana Suomeen syntyneenä eletään. Eikä jossakin Pohjois-Koreassa B) Mutta kyllä uskon, että suurin osa tajuaa tästä sen sarkasmin. Ja vaikka täällä hyvinvointivaltiossa eletään, on meilläkin omat ”ongelmamme”.

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *