Täst se lähtee

Tosiaa tämä ja viime viikko on kyllä vilissy silmissä ja sen takia en ole ehtinyt tänne blogiin väsäilemään! Anteeksi siitä. Koska! Toissa viikolla nimittäin oltiin kuvaamassa mun kaverin Joni Kokon parodiaa youtuben ihmeelliseen maailmaan. Sen verran varmaan saan sanoa, että näyttelin Anna Abreuta ja meni muuten ihan päin hevon persettä. Ainakin omasta kuvakulmasta.. Näytän nimittäin ainakin 500kg isommalta, kun se kamera on vaakatasossa. Tai mä vaan oon sitte kunnon tonnikeiju ja en ole sitä vaan tajunnut vielä, ihan sama. Mutta huomenna, eli sunnuntaina se tulee julki! Linkkaan kirjoituksen loppuun Jonin kanavan, niin voitte sen sieltä sitten jos kiinnostaa käydä tsekkaamassa! Siinä vielä porukastamme kuvaa jotka työstivät tätä videota 😉

img_4068

Viime viikonloppuna kävin myös harjoittelemassa mun tulevaa duunia. Nimittäin karaokejuontaja/dj mikälie nimike mulla onkaan! Haha ihan parasta työtä mitä tälläselle energiselle nuorelle vaan voi olla. Viikonloput kierretään baareissa ja katotaan ku ihmiset vetää omasta mielestä sen Juha Tapion kappaleen iha 6-0. Ja saan huudella mikkiin omaa juttua ja saada ihmiset messiin ja tunnelmaan mukaan. Rakastan. Tänään mä olen vielä lähdössä harjotuskeikalle, että varmasti händlään ne laitteet ja osaan asentaa ne oikeille paikoille. Hitto niitä johtoja on varmaa miljoona ja reikiä toiset miljoon. Heh reikiä. Mutta ihan helppoa se ei tosiaan ole, varsinkaan jos ei ole aikasemmin käyttänyt miksauslaitteita. Ja ne painaa, nätti siellä lumihangessa vähä vedellä liukaspohjasilla nikeillä ja kajarit sylissä. Ei paineita.

img_4447

Mutta suurin aihe mikä tosiaan on vienyt mun tän viikon iha mukanaan, on mun alottama tubettaminen! Mä oon sitä niin kauan miettiny ja suunnitellu, et joku kaunis päivä mä sen vielä alotan. Aina se on venyny, kun oon vetäny hirveitä paineita esim. videon muokkaamisesta jne. Ja oli muuten kiva työmaa yrittää muokata tuo mun eka video ja ilman mitään osaavaa apua. Ei se paljon auttanu, et Jeminan kan lyötiin fiksut päät yhteen ja mietittiin miten tähän laitetaan edes biisi taustalle. Mutta siinä se sitten jotenkin alko vähän välähtämään meillekkin ja saatiin yksi suuri räpellys aikaseksi.

On tullut kommenttia, että musiikki taustalla on liian kovalla. Kamera heiluu kun tuulimylly ja muuta pientä vikaa. Mutta näinhä se pitää! Halusin näyttää ihmisille, että en ole vielä mikään tähti tässä ja tästä se tosiaan lähtee. Ihan pohjalta. Tarkotus oli myös, että videosta näkee mun vähän höseltävän ja ei niin fiksun puolen. Että ihmiset näkee, että mua ei oikeasti hirveästi kiinnosta olla ns. ”täydellinen” mitä saan joskus kuulla. Ei, mä rakastan laittautua ja panostaa ulkonäköön, mutta se ei ole se tärkein asia kuitenkaan. Kuhan mulla on hauskaa ja hyvä meno niin se on mulle tärkein! Siitä mä olinkin eniten yllättynyt, ettei ainakaan vielä ole tullut kommenttia esim. siitä, että näytän eriltä kuvissani kun videossa. Mikä on ihan taivaan tosi! Mun naama näyttää niinku se ois venytetty eka kuvaamista. Mutta sillehän ei oikeasti voi mitään kuinka paljon kamera vääristää. Mutta se on kans totta, että videossa näkyy enemmän ilmeitä ja niitä kaksareita joissakin asennoissa ja kuvakulmissa. Kuvissa sitä voi mällätä itsensä siihen asentoon missä just näyttää kaikista parhaimmiltaan. Videossa ei ja musta se on sen takia mahtavampaa, koska sitten ihmiset näkee miltä joku oikeasti vähän näyttää. Rohkenin  sitten laittaa myös kuvaa ilman filtterii haha.

img_4445

Ja siis tässä mun ensimmäisessä videossani oli tarkoitus saada se näyttämään vähän niinkuin trailerilta. Ei kerro oikeastaan vielä mitään, mutta saa pienen kuvan ajatuksesta tulevaan. Tai sitten siitä ei saa mitään muuta irti, et toi muija on iha sekasin. Ja tuli kyllä ihan puskista, kuinka vaikea oli ensin saada sanaa suusta. Mä kuitenkin olen näytellyt aika paljon ja olen esiintynyt lavoilla. Höpötelly myös mun snäppiinki melkee joka päivä jtn turhaa ja sielläkin katsojia kumminkin on. Niin jännä, kuinka paljo mulla sitte nostatti paineita siinä kameran edessä töröttäminen. Rupesi vaan päässä pyörittämään miljoonaa sanaa ja ajatusta. Lopuksi suusta pääsee vaan turhaa paskaa. Onneksi se siitä sitten lähti rullaamaan parin otoksen jälkeen. Noh! Tulevaisuudessa sitten kuitenkin yritän ainakin panostaa enemmän valoihin, kameraan ja jutun laatuu. Jos vain maltatte odottaa.. Tässä vielä linkki sinne Jonin kanavalle ja linkki myös mun kanavalle ja tietenkin siihen videoon! Saa myös tosiaan tilata jos kiinnostaa 😉

Mun eka video : https://www.youtube.com/watch?v=cEaYuSCn6eU

Mun kanava : https://www.youtube.com/channel/UCtedWYj_SamxSUe0Nhk6kvA

Jonin kanava : https://www.youtube.com/channel/UCwE4SocmzK4pCQ0qeTq9OmQ

 

 

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Täst se lähtee

 • Avatar
  3.12.2016 klo 19:48
  Kestolinkki

  Pitääpä käydä seuraamassa sua tuben puolella!!:D

  Reply
  • Janina Lohilahti
   6.12.2016 klo 14:54
   Kestolinkki

   Mahtava kuulla!! <3

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *