Hello October

Huh, on ollut niin hullut kolme viikkoa ettei meinaa perässä pysyä… Taas on reissattu ympäri Suomen, koettu uusia työtilanteita, tavattu uusia  ihmisiä ja muutettu uudelle paikkakunnalle Ouluun. Olen saanut paljon uutta elämääni, mutta samalla joutunut luopumaan tutusta ja turvallisesta sekä menettänyt rakkaita asioita. Kun joskus myöhemmin muistelen tätä syksyä, voin kyllä ihmetellä miten järissäni jaksoin tämän kaiken läpi ja vieläpä yksin. Nämä muutokset ovat olleet ihan omia valintoja, ne vaan ovat tapahtuneet todella intensiivisellä aikavälillä. Voisin jakaa teille hieman kuvia ja juttuja reissuiltani viimeisiltä viikoilta!

Muutama viikko sitten lähdettiin kuvausreissulle Leville Tanssivien Susien kanssa! Sudet on Kajaanilainen sisällöntuotantoon erikoistunut yritys ja oltiin kuvaamassa uutta sisältöä Levi Hotel Span netti ja somemarkkinointiin. Kuvattiin mainosvideota muutama päivä. Oli kyllä huippu reissu, upeat maisemat, hyvää seuraa, ja kuvauksetkin sujuivat ongelmitta!

img-20160918-wa0009
kuva: joni immonen

dav

screenshot_2016-09-26-22-50-41

screenshot_2016-10-02-14-37-23

dav

Pelkkä työreissuhan kyseessä ei kuitenkaan ollut, sillä alunperin syynä oli meidän sovittu tapaaminen ihanien Pitsimissi-finaalistien kanssa <3 Lauantaina suunnattiin ensin Fuku Sushiin syömään, jonka jälkeen menimme yöpaikkaamme Scandic Marskiin. Meillä oli todella hieno ja iso huone, josta avautui upeat näkymät Helsingin ylle. Illan päätteeksi suuntasimme Namun Showroomiin, jossa aika hurahtikin yön pikkutunneille asti! Oli niin ihanaa nähdä tyttöjä, vaihtaa kuulumisia ja pitää hauskaa! Parasta mitä tästä kisasta sain on ehdottomasti nämä samanhenkiset ja ihanat uudet ystävät <3

14424775_1270332199652697_7884841216085540247_o
Ihanimmat tytöt <3

dav

Kävin laittamassa kynnet reissukuntoon Kampaamo Tukkapuodissa! Olin taas kyllä super tyytyväinen, juuri sellaiset kuin haaveilin!! Tukkapuoti on siis Kajaanilainen Kampaamo, josta samankaton alta saa ammattitaidolla kattavat kampaamopalvelut, rakennekynnet, ripsienpidennykset sekä minun tekemät meikkipalvelut! Aina kun minulla on täältä Oulusta enemmän vapaata, menen Kajaaniin ja teen myös asiakkaita välillä Tukkapuodissa!

Helsingin reissun jälkeen pari päivää Kajaanissa, ja viime keskiviikkona muutinkin tänne Ouluun! Työt alkoivat heti Sokoksen 3+1 päivillä, ja Sebastian drybar kiertueella Zeppeliinin naistenillassa! Uutta ihanaa kotia ollaan jo päästy sistutamaan, mutta ensi viikolla käyn hakemassa loput tavarani Kajaanista.

Nyt alkaa näyttää elämä kalenterin suhteen hyvältä, sillä voin aloittaa vihdoin suht normaalin arjen, sillä töitä on tulevaisuudessa lähinnä täällä Oulussa. Vitsit että mä odotan sitä, saa taas rytmin kohdilleen unen, ruokailujen ja treenien kanssa, Ne ovat nimittäin kärsineet eniten viimeisen parin kuukauden aikana ja se kyllä näkyy sekä tuntuu kropassa. Satunnaisten hotellien pikkusaleilla käymisten lisäksi treenit ovat hoituneet pääosin lenkkeillen. Vaikka juoksemisesta nautin, ei siitä saa samaa fiilistä kuin kunnon polttavasta salitreenistä! Tää meidän asunto on super hyvällä paikalla, takapihalta lähtee lenkkipolut maastoon, urheilukentät sekä suuri ja monipuolinen kuntokeskus Hukka. Kävin tälle aamua jo vetämässä nopeat mäkijuoksut läheisellä rinteellä lenkin ohessa! Ihana aurinkoinen sunnuntai, hidas aamu, monta kuppia kahvia ja musiikkia, laatuaikaa Sannin kanssa, shoppailua ja ruokaa! Onnea on paras ystävä kämppiksenä ja tukena tämän kaiken keskellä ♥

screenshot_2016-10-02-19-41-33

 

 

Palataan pian asiaan, nyt kun tilanne alkaa rauhoittua voin rueta purkamaan tuota pitkää listaa postauksista joita haluan kanssanne jakaa!

xx Annimaria

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *