Teknoa ja kirvesmiehiä

Ystäväni pyysi minut kesällä mukaan teknobileisiin, jotka järjestettiin eräällä rannalla/metsässä. En ollut koskaan käynyt vastaavanlaisissa ulkoilmabileissä, joten miksipä en olisi lähtenyt. Kävelimme metrolta ikuisuudelta tuntuvan matkan metsän keskellä. Käveltyämme tarpeeksi kauan ei tien varsilla ollut enää katuvaloja eikä asutusta. Ympärillämme oli täysin pimeää ja kuljimme ainoastaan puhelinten taskulamppujen valon varassa. Tilanne alkoi tuntumaan jo täysin toivottomalta. Pikkuhiljaa edestä päin alkoi kuitenkin kuulua ääntä ja tiesimme olevamme lähellä.

Tulimme pienelle parkkipaikalle, missä oli meidän lisäksi muitakin ja siitä menimme vielä metsäpolkua pitkin jonkun matkaa eteenpäin. Olimme viimein perillä. Rannalla oli mageat, värikkäät valot ja ihmisillä hyvä meininki. Musiikki oli erikoisen kuuloista teknoa, mutta hauskaa vaihtelua. Oli mitä upeimman näköinen kesäyö, aurinko oli jo laskenut ja jos jatkaisimme bileissä pitkään, ehtisimme nähdä auringo

n vielä nousevankin. Aika pian vieressämme alkoi tanssimaan pitkä mies raidallisessa t-paidassa. Hän oli aika söpö. Kysyimme häneltä millä

Valoja rannalla
Valoja rannalla

kokoonpanolla hän oli bileisiin saapunut. Hän oli tullut yksin. Pyysimme raitapaitaa liittymään meidän seuraan ettei hänen aivan yksin tarvitsisi olla. Kun ystäväni jätti minut ja raitapaidan hetkeksi kahden tanssimaan, alkoi mies tekemään selväksi seksuaalisen kiinnostuksensa. Hänen tanssimisensa oli lähes ahdistavaa hinkuttamista, mutta koitin ottaa asian huumorilla ja työnsin häntä vain leikkimielisesti pois päin.

 

Menimme välillä hiekalle porukalla istumaan. Raitapaita halusi kovasti hieroa harteitani ja kuiskutteli korvaani, tulisinko yöksi hänen luokseen. Kiinnostus oli kyllä alkanut heräämään minunkin puolellani, mutta halusin vielä nauttia illasta ja pitää kaikki jatko-optiot avoimina. Raitapaita oli tosin aika söpö. Hän oli pitkä, siilitukkainen ja käsivarret tatuoidut. Vaatetyyli ei oikein muhun uponnut, mutta muuten ihan mukiinmenevä tapaus. Juttelin hänen kanssaan tarkemmin. Selvisi, että hän oli vasta 21 vuotias! Sen enempää hän ei halunnut itsestään paljastaa. Olisin voinut vannoa hänen olevan päälle kolmikymppinen. Mietin hetken, häiritsisikö hänen ikänsä minua, mutta ei se yhden illan jutussa häiritsisi.

Meinasin ehdottaa raitapaidalle, että menisimme hoitamaan hommat pois alta pimeään metsään. Vaikka jotain puuta vasten. Olin alkanut sen verran jo lämpenemään hänelle ja illan tunnelma sai minut kiihottumaan. Ennen kuin sain ajatustani sanottua ääneen aloin kuitenkin väsymään. Bileet jatkuisivat aamu kahdeksaan saakka ja kello oli jo reippaasti yli puolen yön enkä ollut humalassa.

Seksi ei todellakaan ollut enää mielessä. Halusin vain päästä nukkumaan. Seurueemme oli tilannut taksin pois bilepaikalta, mutta kaikki muut paitsi minä ja raitapaita halusivat jatkoille. Minulla oli joko vaihtoehtona maksaa omaisuus taksista kotiin asti, lähteä ystävieni kanssa jatkoille ja sieltä aamulla metrolla kotiin tai sitten raitapaidalle yöksi. Raitapaidan koti kuulosti ajatuksena parhaalta. Tein hänelle selväksi taksimatkalla, että tulisin vain ja ainoastaan nukkumaan. Se oli hänelle täysin ok, sillä hänestä olisi myös ihana vain nukkua jonkun kanssa. Päädyin siis raitapaidalle.

Saman tien kun astuimme hänen vuokra-asuntonsa sisäpuolelle, kaduin päätöstäni. Se oli mitä kamalin läävä. Eteisestä näki suoraan olohuoneeseen, missä oli pari isoa bongia sekä tuhkaa pöydällä. Huonekalutkaan eivät millään tavalla sopineet samaan tilaan keskenään. Sisustus näytti siltä, että ilmaiseksi on otettu kaikkea mitä on vain saatu. Kohteliaisuuttani en sanonut mitään vaan istahdin sohvalle. Sohvan käsinojalla oli kirves. Kyllä, KIRVES. Ei siis tosin mikään puidenhakkuuseen tarkoitettu vaan ennemminkin tyylikäs heittokirves. Mutta kuitenkin… Sanoin raitapaidalle kirveestä eikä hän oikein kommentoinut mitään. Katselin ympärilleni ja silmäni lukittuivat olohuoneen auki olevaan välioveen. Siinä oli useita, syviä vakoja. Osasin jo laskea, mitä on 1 + 1, mutta kysyin kuitenkin mistä ne jäljet olivat peräisin. Raitapaita kertoi nolona heitelleensä kirvestään siihen. No mutta totta kai, mitäs muutakaan sitä kotona tekisi? En kestänyt olla olohuoneessa enempää ja ehdotin, että menisimme vain nukkumaan.

Siirryimme makkariin. Hänellä ei ollut aluslakanaa. Pyysin raitapaitaa vaihtamaan lakanan, koska en todellakaan halunnut nukkua epämääräisellä petauspatjalla. Ylimääräistä aluslakanaa ei ollut. Hän kertoi ainoan olevan pyykissä, koska bongin vedet kaatuivat sen päälle. Mitäs muutakaan.. Raitapaita ehdotti, että voisi laittaa meille kaksi pussilakanaa aluslakanaksi. Se kuulosti jo hyvältä. Lakanan vaihdon jälkeen menimme vuoteeseen, makaamaan lusikkaan. Raitapaita halusi hieroa minua, ja silloinhan paita pitäisi totta kai ottaa pois. No mikäs siinä, kyllä minua hieroa saa. Ei mennyt kauaakaan kun hän hiveli keskivartaloani ja kysyi ettenkö ihan oikeasti halunnut panna. Ei, en halunnut. Sanoin, että osaan kyllä puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Jos erikseen vannotan hänet lupaamaan, että ollaan vain nukkumassa, niin en kai silloin ole kiimaisena seksiä vonkaamassa? En tosiaan ole. Hän asettui takaisin vierelleni makaamaan ja kysyi vielä kerran olinko varma asiasta. Minä olin varma.

Raitapaita tyytyi tähän ja sanoi, että on edelleenkin kiva päästä edes nukkumaan jonkun kanssa. Hän kertoi itsestään nyt hieman tarkemmin. Hän ei ollut töissä, mutta etsi niitä kyllä. Suuri syy siihen miksei hän ollut töissä, oli hänen aika vasta istumansa vankilatuomio. Tästä syystä hänellä ei myöskään ollut mitään koulutusta peruskoulun jälkeen. Kysyin mitä hän oli tehnyt ja vitsailin, että tuskin mitään kovin vakavaa. Hänet oli tuomittu tapon yrityksestä. Eli arvaukseni meni vähän vikaan. Kaduin koko ajan entistä enemmän hänen luokseen yöksi tulemista. Puolustuksekseen hän kertoi, että oli silloin joutunut tilanteeseen, missä jommalta kummalta osapuolelta olisi lähdössä henki. Ei siis ollut vaihtoehtoja. Koitin lohduttaa raitapaitaa ja sanoin, että positiivista hänen nuoressa iässään on se, ettei välttämättä niin pahalla katsota hänen työhistoriaansa (mitä ei ole), sitten kun hän pääsee työnhaun makuun. Kävimme viimein nukkumaan, ja toivoin vain nukahtavani pian, jotta pääsisin pian pois. Raitapaita lupasi saattaa minut herättyämme metrolle, jottei minun tarvitsisi harhailla.

Pari tuntia myöhemmin heräsin, kun yksi vanha hoitoni soitti minulle. En kehdannut vastata puheluun ja herättää raitapaitaa. Laitoin hoidolleni viestiä. Luonnollisesti hän halusi aamulla klo 7.30 aikoihin jatkoille ja oletti minun olevan hereillä ja jatkoilla. Kerroin olevani Itä-Helsingissä ja yrittäväni nukkua. Hoitoni jankkasi ja jankkasi, ja lupasi tilata minulle taksin ja maksaa sen, kunhan ottaisin sen kotiin ja näkisimme kämppäni edessä. Tartuin tilaisuuteen, sillä pääsisin vain nopeammin pois tästä ahdistavasta läävästä. Niinpä aloin pukemaan ja samalla raitapaita heräsi. Kerroin lähteväni kotiin, koska kaveri tilasi taksin minulle. Raitapaidalle se oli ok, mutta halusi ehdottomasti että lisäisin hänet Facebookiin niin voisimme olla yhteydessä. Tein näin ettei kenellekään jäisi paha mieli. Oli minulle silti täysin selvää, ettemme tulisi tapaamaan enää uudelleen missään merkeissä.

Lähdin helpottuneena ulos asunnosta. Parkkipaikalla taksi odottikin jo minua. Selvästi raitapaita oli tapaamistani miehistä pohjanoteeraus. Opin tästä sen verran, että jatkossa voisi kysyä toisen taustoista ja meiningistä vähän enempi ennen kuin vain päätyy toisen luokse yöksi. Hän oli kyllä lempeä tapaus, ettei minulla siis todellakaan ollut mitään pelättävää. Mutta elimme selvästi niin eri maailmoissa, ettei meillä voisi olla minkäänlaista yhteistä tulevaisuutta.

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *