Kesäisiä fantasioita

Kun minua kysyttiin kirjoittamaan omaa blogia, oli sen aihe itselleni heti selvä. Se kertoisi tottakai omasta deittailuelämästäni, sillä se sattuu olemaan suuri osa tämän hetkistä elämääni.

Ajattelin aloittaa blogini kesäisestä deittimuistostani ja pitkäaikaisesta fantasiastani, jonka pääsin viimein tänä kesänä toteuttamaan.

Matkustin kesälomalla ystäväni kanssa maaseudun rauhaan. Meillä oli pitkä ajomatka edessä ja keksimme, että voisin jälleen ladata Tinderin uudelleen ja katsoa paikallista tarjontaa. Selailin matkalla sovellusta jonkun aikaa, mutta ehdokkaiden määrä alkoi vähenemään, mitä kauemmas Etelä-Suomesta etenimme. Pari kiinnostavaa kuitenkin löytyi, joiden kanssa aloin kirjoittelemaan enemmänkin. Mitä lähemmäs määränpäätämme saavuimme, alkoi teiden sivuissa pelloilla näkymään enempi latoja. Tästä muistuikin mieleeni, että olen aina haaveillut seksistä ladossa. Se on yksi niistä asioista, mitä mustavalkoisista kotimaisista elokuvista on piirtynyt mieleen.

Otin perille saapumisestamme seuraavana päivänä latoseksin puheeksi Tinder matchieni kanssa. Jokainen tottakai innostui suorasta puheestani ja ehdotuksestani, mutta suurin osa heistä asui kuitenkin vähän liian kaukana. Aloin jo luovuttamaan asian suhteen, sillä olihan tämä vain villi idea, jonka halusin heittää ilmoille. Yllättäen yksi matcheistä vastasi, että hän todellakin voisi tulla minua tapaamaan. Meidän välimatkamme ei ollut hänen mielestään liian pitkä (noin 40 kilometriä) ja olihan hänellä auto. Hän ehdotti, että voisi seuraavana päivänä tulla töidensä jälkeen minut hakemaan. Hän olisi liikkeellä pienellä, punaisella autolla, jonka varmasti tunnistaisin. Hänelle ei ollut kyseisen paikkakunnan ladot tuttuja, mutta uskoi, että kyllä me sopivan löydämme. Pyysin deittiäni varautumaan kortsuihin, koska en ollut itse varannut niitä maalle mukaan. Löimme siis asian lukkoon ja hän lupasi huolehtia ehkäisystä.

Tuli päivä, jolloin oli määrä tavata matchini. Olimme näkemässä illalla seitsemän pintaan ja olin tottakai koko päivän jännittynyt ja osittain myös skeptinen sen suhteen, tulisiko hän oikeasti minut hakemaan. Olimme ystäväni kanssa menossa myöhemmin samana iltana käymään paikallisessa, joten hän antoi minulle aikaa viipyä deiteilläni tunnin ajan, jotta ehtisimme vielä yhdessä laittautumaan.

Kello läheni seitsemää enkä meinannut pysyä paikoillani. Tuijottelin vuoron perään ikkunoista ulos sekä tielle että etupihalle päin. Ystäväni väsyi sisällä olemiseen ja päätti mennä etupihalle nauttimaan auringosta. Menin pian perästä. Saman tien tullessani ulos, sanoi ystäväni juuri nähneensä pienen, punaisen auton vähän kauempana autotiellä. Aloin aivan tärisemään, katselin tielle päin, mutta ei siellä näkynyt mitään. Olin aivan varma, että ystäväni sanoi minulle niin, saadakseen minut vain järkyttymään. Pian kuulimme lähestyvän auton äänen ja kun auto saapui kulman takaa, oli se pieni sekä punainen. Se oli deittini! Sanoin ystävälleni heipat, lupasin saapua tunnin päästä ja riensin deittini autoon.

Lähdimme ajelemaan ja etsimään otollista aluetta, mistä latoja voisi löytyä. Juttelimme niitä näitä ja hänellä tuntui olevan juuri oikea huumorintaju. Tunnelma oli rento, vaikka molempia varmasti jännitti. Ajoimme noin vartin verran kunnes se oikea löytyi. Lato joka oli sopivan lähellä tietä, tarpeeksi kaukana asutuksesta ja ihan hengissä olevan näköinen. Ajoimme auton pellon reunaan ja kävelimme perille. Pakko myöntää, ettei parempaa olisi voinut löytyä. Latomme oli kuin elokuvista – sopivasti heinää pohjalla ja pressu nurkassa mytyssä. Deittini levitti pressun heinien päälle ja istahdimme pressulle vierekkäin.

Höpöttelimme jonkin aikaa molemmat hyvin jännittyneinä säästä, siitä kuinka lato oli täydellinen ja kuinka sitä nyt tässä sitten ollaan. Deittini vaikutti ujolta, joten tein aloitteen ja aloin pussailemaan häntä. Hän hellästi kaatoi minut selälleni pressun päälle ja alkoi riisumaan minua. Jonkin aikaa vartaloni tutkiskelun ja hellimisen jälkeen riisuimme molemmat omat alushousumme. Varmistin, että hän oli ottanut kortsuja mukaan, kuten meillä oli ollut puhe. Melko pian ilman sen suurempia lämppäilyjä hän työntyi minuun. Se oli oikein jees. Hän minun päälläni, minä selälläni pressun päällä. Kaikki sujui muuten mukavasti, mutta tilanteen erityislaatuisuus sai hänet niin jännittymään niin, että hän lässähti. Lämmittelin hänet uudelleen innokkaaksi, mutta sitä iloa ei kauaa kestänyt. Tilanne oli vain liian jännittävä ja totesimme, että olisi fiksuinta luovuttaa. Hän asettui vierelleni selälleen makaamaan ja sanoi, että tulihan se fantasia periaatteessa toteutettua vaikkei loppuhuipennusta tullutkaan. Olin samaa mieltä, sillä nyt se oli ainakin koettu.

Makasimme vielä hetken vierekkäin, kunnes aloimme pikku hiljaa pukeutumaan ja hän kertoi meidän olevan edelleen aikataulussa. Deittini heitti kortsun ladon nurkkaan muistoksi seuraaville vierailijoille. Sitten poistuimme ladosta autolle. Deittini heitti minut takaisin ja olimme pihassa juuri minuuttia yli kahdeksan. Olin siis lähestulkoon aikataulussa. Sanoimme deittini kanssa heipat ja hän pyysi olemaan yhteydessä, jos vielä eksyn samalle seudulle.

Ystäväni oli erittäin yllättynyt, että pysyin aikataulussa. Niin toistaalta minäkin. Latoseikkailumme ei mennyt tosiaan ihan niin kuin elokuvissa, mutta nyt se on ainakin poissa to do -listaltani. 🙂 Kirjoitin Tinder-profiilini esittelyyn tiedoksi kaikille matcheilleni, että olin saanut fantasiani toteutettua ja kiitin kaikkia kiinnostuneita, jotka eivät päässeet paikalle. Pari päivää myöhemmin, kun lähdimme maaseudulta takaisin etelään, poistin Tinder-tilini jälleen kokonaan.

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *