Walden Farms Review

Så många önskade att jag skulle skriva mina åsikter om dressingarna!

För det första vill jag säga att:

1. Smaken är som baken och jag älskar allt med sötningsmedel

2. Även om jag fokuserar på en hälsosam, såpass normal kost som möjligt som alla andra också, betyder det inte att man 100% av tiden behöver göra det. Jag kan äta skitmat, jag kan också äta processerad mat, jag kan äta salt, jag kan äta socker, jag kan äta sötningsmedel, tillsatsämnen, jag är inte rädd för dem. Visst kan man få dit och dat, men lika gärna kan man dö av ett salladsblad i halsen.

3. Är man van med vanliga såser, siraper, kanske man fortsätter äta det, då man ändå njuter av det. Låt själen njuta också! Min själ njuter av Walden farms i skåpet men det betyder inte att jag inte kan äta vanliga produkter.

4. Vare sig jag gör såhär eller någon annan sådär. Eller tycker och tänker på ett vis, behöver inte NI göra det! Håll i era egna åsikter, men här kommer som sagt mina TIPS och mina åsikter. Jag vill ju göra det lite lättare för er att välja då ni bestämmer vilken flaska ni vill köpa 🙂

5. Slutligen, älskar jag walden farms produkter. punkt slut.

 

 Deras siraper

Dessa är drömgoda. Speciellt att blanda i kvargen eller äta på pannkakor. Mums!!!

Mina favoriter är pannkakssirapen, caramel och chokladsåsen.

 

Orginal är ok, blev lite missnöjd då jag förväntade mig mera, typ levt lyx på alla amerikanska bbq-restouranger.

Men ju mer jag testade, desto godare blev dem! Thick ’N Spicy är nu min favvo, god på alla proteinkällor inte bara köttet!

 

Marshmallow var sådär. Tips: Blanda i hallon eller frys i små portioner. Nomnom.

Carameldipen var supergod och chokladen var 50/50, kan inte bestämma mig ifall jag gillar den eller inte! 😀

 

Endast smakat på den med vitlök, Alfredo, ingen hit för mig (tål inte vitlök), passade inte alls på pastan, men däremot då jag blandade den i skinksåsen blev det jättegott. Använd fantasin!

 

 

salad dressing

Mina favoriter!!! Älskar typ alla jag smakat på (finns oändligt av dem). Speciellt Thousan Island & Honey Dijon. Ceasar är god för dig som gillar vitlök och Vinägrettsåserna är lite sötare, lösare i form!

Ketchupen är inte ketchup smak, men GOD enligt mig!!!

ÅH dessa är också mina favoriter. Speciellt Cinnamon-Raisin för jag äääälskar kanel och denna hade små russin bitar i att peta på. Så underbart gott!
Peanut smakar inte som peanutbuter men en superhit ändå, och chokladen var godare än dipen, perfekt på brödet eller i kvargen!

 

GOOOODAAA, smakat endast på bärspreadsen och använder de som sylt! GOTT!

 

 

 

Resten har jag inte smakat på än. Kommer!

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *