Treenit ja valkuaisproteiini

Postaus sisältää adlinks. Inlägget innehåller adlinks.

Hyvää iltaa!

Tällä viikolla olen saanut joka päivä postitse paketti lähetyksen ja fiilis on kuin jouluaattona.

Sain m.m. Session Salon hiustuotteet, Walden farms siirappeja, valkuaisproteiini (enemmän tästä alhaalla) ja uusia arkivaatteita House of Brandon:ilta. Harmi että vaatteet olivat joko liian isoja tai pieniä, täytyy lähettää takaisin ja vaihtaa koot, mutta ei se mitään, tässä säästää silti paljon aikaa ja stressiä verrattuna shoppailuun, josta kerroin täällä enemmän.

Eilen olin vähän kuin zombie oloissa koko päivän. Istuin tietokoneella yli kahdeksan tuntia ja siinä välissä autoin siskoani liimaamaan raudalla uudet irtohiukset paikolleen, kyllä oli tarkkaa hommaa ja ihan uutta minulle! Mutta mielenkiintoista sekin!

Tänään otin pyörän salille ja vedin oikee super rinta ja selkätreenin , vitsi kun oli energiaa! On se uskomatonta miten treeni vaikuttaa kehoon, ihan kuin heräisin uudelleen eloon, jokaisen treenin jälkeen, tunnen kaikki tuoksut ja näen uusia asioita, esim. kukkia pihalla tai ihailen jotain taloa mitä tulee vastaan. Sitä taloa en edes ole huomannut ennen. Ja treenin jälkeen vielä enemmän energiaa, yhtäkkiä laitoin ihan gourmet ruokaa koko perheelle ja nyt istun tässä hetken töiden ääressä ennen kun kokeilen tätä uutta proteiinijauhetta josta mainitsin ylhäällä.

Salaatti joka tarjoilin ruuan kanssa tänään, juustoa paahdettuna ja hunajameloonia nam!

Laitilan Proegg Egg proteiinijauhe on tehty munanvalkuaisesta! Kananmunan proteiini on tutkitusti paras proteiininlähde koostumukseltaan ja imeytyvyydeltään.

Kananmunalla on täydellinen aminohappokoostumus, PDCAAS, joka on täysi 1 eli se sisältää kaikkia kahdeksaa aikuiselle välttämätöntä aminohappoa. Laitilan Proegg Egg Protein sopii erinomaisesti proteiinilisäksi urheilijoille, liikkujille, lihasten kasvatukseen ja painonhallintaan. Tuote on myös maidoton & gluteeniton. Yksi annos vastaa noin seitsemää munanvalkuaista. Koko 750 g.

Proteiinit voidaan luokitella korkealaatuisiin ja heikompilaatuisiin riippuen jos ne sisältää kaikkia välttämättömiä aminohappoja. Aminohappoja tarvitaan elimistön ja elintoimintojen ylläpidon ja kehityksen turvaamiseksi. Joitakin aminohappoja keho voi valmistaa itse mutta välttämättömimmät täytyy saada ravinnosta. Tässä proteiinijauheessa aminohappoja on kaikkiaan 20!

Ehtisin jo sala-maistaa jauhetta jogurtin joukkoon, ja että vitsi kun oli hyvää! En todellakaan odottanut että jauheessa olisi ollut näin hyvä maku! Freessi sitruunan makuinen. Yleensä minulla aina on joku suklaa tai maapähkinä makuinen proteiini, niin tämä on hyvää vaihtelua, en malta odottaa että mitä kaikkea keksin kokkailla ja leipoa tämän kanssa!

Sain Laitilan Kanatarhalta todella hyvä etu tähän jauheeseen, 18 euroa! Normaali hinta on 34,90 euroa. Jauheen päiväys on 1.9.2017, mutta jauhe säilyy vaikka kuinka kauan! ( Samoin tavallisissa munissa, tiesittekö että munan maku on parhaimmillaan ja saat parhaat leivontaominaisuudet kun muna on viikon vanha. Jos munia säilyttää oikein, niitä voi käyttää jopa kuukauden rasiaan painetun parasta ennen -päivämäärän jälkeen.

Proeggjauhe18 -koodilla kassalla saatte Lemon jauheen hintaan 18 € + toimituskulut. Tarjous on voimassa 31.8.2017 asti.

Ennen ja jälkeen kuva, noin 2 vuotta välissä, För/Efter bild, ca 2 år mellan bilderna

 

God kväll!

Den här veckan har jag fått varje dag paket till posten, har haft en liten vibe som på julafton!

Jag fick bland annat på Session Salon hår produkter, Walden Farms siraper, äggvite proteinpulver (mer om detta nedan) och nya kläder från House of Brandon. Synd att kläderna var antingen för stora eller små, måste skicka tillbaka och byta storlek på dem.. men det spelar ingen roll egentligen för sparar ändå massor med extra tid och stress i jämförelse shopping, jag berättade här mer.

Igår var jag lite som en zombie hela dagen.. haha. Satt vid datorn mera än åtta timmar. Där mellan hjälpte jag med full fokus att limma på hennes nya extensions, wow vad noggrant och exakt arbete det är.. hatten ner  för de som gör detta som arbete, trodde jag skulle bränna både fingrarna  Men intressant och helt främmande för mig, kanske blivande frisör? Haha  who knows.

Idag tog jag cykeln till gymmet och jag drog världens grymmaste bröst och rygg träning, vilken energi och flow jag hade! Det är fantastiskt hur träningen påverkar kroppen, precis som att vakna till liv igen, efter varje träningspass.. jag känner alla dofter och ser nya saker, typ blommor på gården eller något hus jag cyklar förbi, som jag säkert aldrig förut märkt. Typ oj,vilket snyggt hus, varifrån kom det? 😀 Och efter träningspasset har jag ÄNNU mera energi, idag helt från ingenstans fixade jag gourmetmat till hela familjen och nu jobbar jag en stund innan jag ska pröva det nya proteinpulvret jag nämnde ovan.

Laitila’s Proegg Egg proteinpulver är gjord på äggvita! Ägg protein har visat sig vara den bästa källan för proteinkomposition och smältbarhet.

Ägg har en grym aminosyrasammansättning, PDCAAS, dvs den innehåller alla åtta essentiella aminosyror vi behöver. Laitilas äggviteprotein är ett bra alternativ spec. för idrottare, motionärer, muskelbyggare eller de som följer dieter. Produkten är också mjölk- och glutenfri. En dl motsvarar ungefär sju äggvitor. Storlek 750g.

Jag kunde inte låta bli att prov smaka, blandade det i yoghurten nyss och fyy vad gott! Blev verkligen förvånad, lika som kött-proteinet jag smakade på från Scitec en tid sedan. Man nästan föreställer sig en annan smak bara för att proteinet är gjort på något annat än vanlig mjölkprotein. Detta passar jättebra för oss som inte tål så mycket mjölk. Vanligtvis har jag proteinpulver i smak av choklad eller peanutbutter så det var riktigt fresh och gott med citron som smak, superbra till sommaren då man vill ha lite annan smak, lite fresh eller hur? Fast sommaren snart är över..

Krampå er, ha en underbar kväll!

 

 

 

 

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *