TIGHTS-KÄR OCH LITE KÖTT I BICCARNA

Hej alla fina!!

Haft helt PÖRFECT veckoslut med både sol, gym, värme, glädje, lycka, båtfärd, god mat, bra umänge, och tusentals tankeställare, samt lugna moments av bara NJUTNING 100%. Tacksan över varje sekund som gått. Att det kan vända sig från dag till natt beroende på vem man är med, hur man mår och hur man dessutom sköter om sig själv. Det gäller att vara snäll mot sig själv och ta hand om sig på de sätten du vet att du mår bra av, inte som andra vill och mår bra av. Det är ditt liv och DIN TID, gör den till det bästa möjliga i situationen nu <3

Brukar aldrig köra bicep/tricep på gymmet men därför en anledning att göra det idag! Söndag, inga planer alls över huvudtaget så vi tog pickpacket och gick till gymmet för att curla lite, kom hem och lade maten och värmas, njöt i solen, åt en himmelsk efterrätt som lyxade allt till en perfekt avslutning och nu väntar bara en kort stund på härliga inspirations mejl som får mig alltid lika varm i hjärtat, och nu har jag framförallt tid och ro att läsa igenom ordentligt och svara utan stökigheter.

Fick också för några dagar sedan post som sagt av bästa MYWAY2FITNESS och är helt DÖ-KÄR (om man kan ens bli kär i tusentals tights!?!?!??!?!) i dessa tights. Som ni kanske vet så tränar jag alltid i shorts, även på vintern för jag vill ju inte dö i hettan haha, alltid så varmt! Men nu fick jag även ett par 3/4 som slutar vid knäna och dessutom är det ett sådant tyg som andas och inte blir stekande varmt som av bomullstyg haha, så jag körde premiär med ett par rosa armé sådana och fyfan vad gött det var, använder storlek S i mina men har även XS i de äldre paren, och ingen av dem har jag haft problem med varken sprickor eller längd/etc. De kommer långt upp i midjan och även långt ner för både långa och korta ben! PERFEKTA säger jag bara, älskar dem 100%. De har också hoodies och långärmader, kolla in ifall ni är sugna på lite nytt i skåpet! Jag själv behövde verkligen lite nytt haha.. Har säkert samma sedan tre år tillbaka och bara byter ibland lite toppar av billigt märke som förstörs och krymps i tvätten direkt. Så att ha bra märke och satsa på bra kvalite är uppskattat och något man lär sig varje gång. Ska ta hand om dessa ”brallor” som egna bebisar haha! ÄÄÄÄÄÄÄLSKAR färgerna också!!! Jag är så konstig att jag typ hatat färg förut, alltid klär mig i svart/vitt, så enkelt och bara chill, men dessa färger och kombinationen av dem är ju PERFEKTA, kan inte annat säga!!! Så än en gång tappade jag hakan, hade verkligen inte förväntat mig sååååååååå fina tights, är helt stum och förälskad som sagt haha 😀 Kaos i hjärtat, kär i allt typ. Aja nu ska jag kila iväg till mejl inkorgen och låta er andas mellan texterna! Ha det gött! För det är ju Söndag aka. internationella vilodagen där seriöst det typ är krav att ni chillar och myser ordentligt. Vi andra gör ju det automatiskt. Varje dag. Minut.haha.. Menmen ha det bra som sagt!

The one and only @myway2fitness 😍❤️🙏🏼👖👑💪🏼💯💙💖 #myway2fitness #workoutwear #trainingtights #fitnessfashion

Kuva, jonka FROM WEAK TO STRONG👊🏼 (@svagtillstark) julkaisi 26. 07ta 2016 klo 8.43 PDT

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *