Sudio REGENT

Inlägget är sponsrat med Sudio Sweden
Första recension: WOW VILKET LJUD!!! Man glömmer ju nästan att man lever, eller att någn annan lever vid sidan om haha! Var rädd att jag skulle typ svettas ihjäl men inte alls, de var superlätta och bekväma på huvudet, älskar dem!! Ska VERKLIGEN vara ett måste på varje pass, iallafall vart annat ifall inte jag ska vara social och inte 100% fokuserad som dessa hörluror garanterat hjälpert till med! ÄLSKAR DEM!


När jag fick dem beställde jag även ett par svarta lock, som man böt ut mot de orginala. De är super snygga och gör det svarta mera speciellt, unika och personliga. Dessutom kom ett mobilskal med (SOM NI OCKSÅ FÅR PÅ KÖPET!) som har samma design och skrivet med guld SUDIO som matchar hörlurorna som har guld detaljer, gör det hela ännu lyxigare.

REGENT hörlurorna är från Sudio som jag nämde i tidigare inlägg och har upp till 24 timmars trådlös frihet. Hörlurorna är lätt att använda med hopfällbara lättviktskonstruktion och på sidan av läderkuddarna har den tre enkla kontroll knappar för musiken och mikrofon för att att emot samtal. Det gillar jag! Men mest är jag förälskad i både ljudet, musiken och att det är trådlöst såklart! <3

P.S Använder ni koden SVAGTILLSTARK när ni beställer får ni 15% rabatt!

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *