Stressnivåer och lyckonivåer

Veckorna.. dagarna minskar… Nu är det 3 veckor kvar, alltså om 2 veckor är det slutspurten och på helgen är det dags :O :O My god. 18 dagar.

Fick nytt schema idag, börjar direkt imorgon och är samtidigt sjukt motiverad som NERVÖS och lite rädd 😀 Har nämligen fått lite småa snutter morgonpromenad eller annan form, endast korta men ändå! Så får lägga väckarklockan igång och dessutom kocka de nya matlådorna, gillar nya matschemat, endast 5 måltider denna gång och liiiiiite mera mängd 🙂 Nu kör vi! Påsken till all ära. Dock gick förra veckan åt helvete (ursäkta mitt ordval) men det var verkligen inte alls kul. Denna måndag, tisdag har inte heller varit på min sida.. Dessutom fick jag lite oroväckande värden på mitt kortisol och testohormon, så vad är det fel på mig egentligen. På Torsdag åker jag till läkaren så får vi se vad de säger, hoppas verkligen inte på någon allvarlig sjukdom nu till tävlingen. Och inte heller något högre kortisol, stress har jag tillräckligt med! Men konstigt nog minskar min stress i gymmet eller då jag får posera, träna till tävlingen. Men själva tanken gör mig galen 😀 Galet lycklig dock, jag hoppas hoppas hoppas jag kommer stå på scen den dag och ingen olycka eller trams förstör nåt. Lite negativtänkande har jag allt ärvt av min pappa men för det mesta strävar jag och förväntar jag mig det bästa 😉

Nu ska jag skicka lite kost,träningschema till mina kunder för den nya månaden och sedan börja ladda upp för en timme kvar till skoj dagen, 1 april!! Vad ska ni göra för bus? Önskar jag vore liten fortfarande och skulle reta upp alla syskon, minns då kalle anka hade så bra tips, tex. lägga leverpastej i tandkrämet eller lägga karamellfärg i mjölken osv 😀 Kul!

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *