Överdrivet Sprallig

Känner mig överdrivet sprallig idag.. på ett positivt sätt!Trors lite dålig sömn bestämde jag mig för att vakna lite tidigare, fixa extra lyxig och tidkrävande frukost. Gisses vad gott och härlig dendär morgonstunden är. Inte ens regnet kunde få mig att sucka. Kände på mig att det blir en bra dag. Jag började med att göra färdigt jobbet på datorn för att sedan smygplanera och fixa med mamma våra kvällsplaner. Sen efter några timmar övertalade jag pappa med till gymmet för ett benpass. Vi skålade varsin preworkout i form av Amino Magic som smakar cola, sen bara att taga för det var riktigt flåsigt benpass med fokus mest på framlåren, quadzzzz! Så jag lät bli uppvärmningen i konditionssalen och gick raka vägen till liggande benpress, körde 3st lätta uppvärmningsset där innan jag började kötta. Fyfan va gött och ovanligt lätt det kändes! Lade till lite extra vikt än vanligt och efter 5 set var benen mosade! Än var jag inte klar, gjorde några squats och maklyft medan jag avslutade i tusentals supersets i både fram och baklårmaskinen. o härliga brännande kärleksfulla pinande älskade känsla. Ni alla vet säkert känslan efter ett helt förfruktansvärt bra benpass. Alltså under den sista övningen nästan ville jag gråta av lycka då min favoritlåt dunkade i öronen och allt bara kändes så rätt. Jag och gymmet. Platsen som räddat mig så många gånger. Det kvittar vad andra tänker eller tittar då jag är där. På gymmet känner jag mig hemma. Platsen där jag glömmer allt annat. Jag kände att this is it. Den känslan jag får alltid i speciella tillfällen. På speciella pass. Jag förstår varför jag är här, jag förstår min grej i livet, jag känner mig fullkomligt älskad och välkommen och bara så himla inspirerad och liksom HEMMA. Jag seriöst vill bara dansa med alla på gymmet och sjunga hur härligt det är. Då man sköter allt och allt hårt arbete belönas. Det kommer så många jobbiga dagar ibland, så att få uppleva dessa dagar då allt bara är frid och glädje, är obeskrivligt och så himla meningsfullt, viktigt, minne för länge. Man behöver bra dagar för att orka vidare. Då ska man komma ihåg de fina stunderna och veta att de kommer förr eller senare igen.

 
Iaf. efter träningen var det dags för överraskningen. Jag hade planerat i några dagar att jag skulle bjuda pappa och bror på födelsedagsmiddag. Förrätt, varmrätt, efterrätt. Dom hade ingen aning om det så då familjen var på plats och allt var dukat och klart blev de såklart glada. Bjöd på vår familjs favoriter, för att vara på säkra sidan, nämligen: laxröra (gjorde själv) på skärgårdslimpa (köpt) som förrätt och huvudrätt (direkt efter, ni som känner min hungriga och otåliga familj) blev det biffar, kryddsmör, pommes, stor fetaostsallad. Sen efterrätt en snabb chokladkaka jag fixade på några ingredienser och serverades med vaniljglass. Småpojkarna var också med, de fick varsin korvportion och var nog de mest glada för efterrätten 😉  Skulle kunna dela med mig recept på allt, men det var ju så enkelt. Laxröra är det bara att googla, så tar man det enklaste med creme fraiche och gravad lax osv. Sen biffarna var ju bara från disken men så kryddade jag med svartpeppar, salt, osv.. åt med färdiga pommes bara från frysen och la i ugnen, kryddsmöret är också enkelt med pressad vitlök, kryddor, vanligt smör som stelnat i kylen ett tag innan, chokladkakan var en vanlig chokladkaka utan glasyr dock.. tänkte att ingen gillar för ”mäktiga” kakor i vår fam., då vi ändå åt det med vaniljglass och starkt kaffe trots den sena klockan. Så no speciellt endast vanliga med roliga och goda grejer!


Tyvärr eller ganska ofc att jag inte tog bilder då all tid spenderades på njutning. Först efter disken kom jag på att fota. Tomma vinglas och ensam i snöstormen efter festen.


Kvällen avslutades med en överraskning från Amerika. Victorias secret påse med härliga sportkläder av min kusin som tack för hjälpen med träningen. Tack själv, är stum och förbryllad men överlycklig av de fina plaggen.

Tack Annika och tack dagen! Sov gott alla!

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “Överdrivet Sprallig

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *