Ny vecka, nytt program

Kom som på beställning – nytt schema! Wiiiiee! Tror jag …… är lite nervös, massa nytt och dessutom ett träningsschema som helst av allt delas upp alltså tränas morgon & kväll. Dock endast styrka fortfarande, mycket mat och fokus på mer muskler.  Men striktare. Funderar på fall jag börjar först veckan efter den som kommer nu, eftersom det är troligvtis en sväng överallt denna veckan bl.a. sommarstugan, festival osv. Men ifall jag hinner fixa matlådor då mina nuvarande är slut, ska jag absolut köra på det. Väntar på mitt träningspass med tränaren på Torsdag så får jag lite mera information och förklaring på allt.

Kom nyss hem från ett lätt axelpass, vet inte varför det kändes lättare än förra gången. Tog en ny smak på bcaa – kan det vara det? Haha. Och så cyklade jag i världens glädje då solen lyste. Dock inte länge, då jag kom hem var det förstoss moln överallt. Så hann inte riktigt sola men cykla i solen var fantastiskt!

Nu städas det i huset för fulla rundor, jag försöker hålla mig borta och göra mitt – blogga & skriva nytt schema även åt kunderna mina. Typ det jag är bra på, iallafall bättre än att städa. Men diska känns det att jag gör dygnet runt då så många bor/kommer till oss och äter, så diskmaskinen är proppfull.

Min syster lovade köpa hem några (flera) celcius åt mig men såklart drack hon dem själv påvägen hem från Sverige. lol 😀 Men söt tanke. väl. Ikväll ska jag även fortsätta se på Wallander som blev halvfärdig igår. Men först fortsätta vad jag höll på med – scheman.

Facebooktwittermail

31 kommenttia “Ny vecka, nytt program

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *