Måndags Madness

Hejsan!

Skriver liten update här på svenska också, inte alltid man hinner få in sina vanliga vardagsgrejer mellan raderna!

Fullt upp med allt hit och dit! Ovanlig sommar, älskar det dock! Brukar vanligtvis inte sommararbeta ens, bara ta det lungt och åka på festivaler eller resa, men denna gång är det massor med program, spännande!

Instanbul, 2015, Model trip

Just nu mitt i alla spännande planer och grejs är det lite kaos tyvärr, kaos är ju helt okej för det är en del av mig.. allt går inte som det ska och jag gör allt lite för hastigt, utan att tänka efter, glömmer bort saker och gör klart alltid mitt bästa men avslutas ofta lite stökigt och okontrollerat, jag är inte ens nära på perfekt och det är jag glad över för jag är jag och det gör allt mycket mer personligt, vad jag än gör. Livet vore tråkigt som perfekt. Men ibland blir det väl lite too much av kaos, kan man bli för mycket sig själv? Vet inte, men inget skes riktigt ordentligt utan allt verkar bara lämnas halvfärdigt, som om det vore med vilja, men inte ens nära på det! Blir väl så med många bollar i luften. Maten bränns i ugnen, vattnet blir på rinnande, man vaknar för sent och får springa i pyamas till bilen, glömmer passet på arbetet, glömmer andra viktiga saker, skriver slarvigt, pratar slarvigt, tränar slarvigt typ. Men allt går ändå, ibland lite på en nivå jag skäms över men allt man kan ge vid tillfället. Däremot undrar jag vad som får mig att slarva till det ännu mer då situationen är som den är, tex. färgar ögonfransarna så jag har mörka ringar under ögonen jag inte får bort 😂 och håret blev blått då jag använde fel balsam. Vad händer ibland.

Anyway, vi har fått sammarbete med Delight proteinbars och är inspirerad att kocka som ni kanske märkt. Bl.a. har jag ju skapat två kreationer av deras bars nyss men även massa annat i köket är på gång 24/7  😍 Inte alltid man lyckas eller har mobilkameran brevid men njuter gör man!

Det är ju bästa tiden med inhemska grönsaker nu snart också, redan nu är tomaterna som bäst typ! Väntar bara på en fiskad flundra med potatis från trädgården och en kall sås på basilika och andra färska örter ! Muummms! Får inte glömma favoriternas favorit, jordgubbar!

Underbart att solen är tillbaka imorgon (enligt väder-raporten 😎 ) Eller är det underbart? Har ärligt talat njutit av regnet och det svala vädret. Men lite sol piggar alltid!

puss o kram😘✋🏼

Facebooktwittermail

28 kommenttia “Måndags Madness

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *