Last day och typiskt förkyld

Godkväll!
Har varit lite förkyld idag tror jag, näsan runnit precis hela dagen och huvudet känns tungt och fyllt med vatten typ. Så försökt undvika solen så gott det går, inte precis roligaste att ligga och svettas då man är förkyld.


Istället var jag på matlagningskursen dom jag berättade, vi fick tyvärr inte kocka själv (vad är det för kurs egentligen!!!!) bara titta segt på och äta allt de gjorde samt skåla vin och nypressad juice. Kan dock inte gnälla över det haha. De gjorde Kretiska rätter, dvs. Moussaka, cheesecake i en annorlunda variant jag aldrig sett förut typ stekt deg med ost fyllning? Var mera en saltig mini-paj än en söt ostkaka. Sen någon liten brödbit med tomatsås på, en kall sås gjord på färska tomater,olivolja, osv. Ingen köpt kross direkt. Aja vi fick massa tips och lärdomar iallafall, tacksam över det! Nu vet jag hur man gör den perfekta lasagnen gjord på grönsaker, fick också veta att man ofta använder lammfärs i dessa rätter, vilket var helt nytt för mig, lammfärs!! Aldrig smakat! Måste vara gott.


Kursen var kort men riktigt trevlig där vi satt i hotellets söta trädgård med dubbla människor än vad vi var på yogakursen, tydligen är mat något populärare intresse 😉 


Så japp, mycket annat har jag inte gjort än varit där, vilat, packat väskan och ätit en god lunch på stranden. Nu efter några(asso en eller två lovar) drinkar vid hotellets terass med grekisk bakgrundsmusik så börjar jag snart bli sugen på middag. Tror det blir någon egen buffé idag, trött på grekisk mat faktiskt, tänkte köpa typ ett lass med sött blandat med salt och äta allt ensam i mitt hotellrum haha, myspys. Lite tråkig och töntig men jag älskar faktiskt kvällsmys! Tror jag ringer också några whatsapp samtal hem och hör hur de har det, höjer alltid mitt humör! 
Tragiskt att lämna solen och stället bara sådär. En natt och så är det dags att säga adjö! Mest stressar jag nog över att allt ska komma med och att jag kommer ihåg alla saker.. Badkort, rumskort, hotellkort, egna kort och grejs, pass, mina tre väskor, samt checka ut innan bussen går iväg för tänkte faktiskt hinna på några minuter äta frukost före som öppnar typ samtidigt då bussen är här. Stresspinglan kommer vara i nöd på morgonen, men bara att lägga väckarklocka samt allt i ordning så hoppad jag hjärnan fungerar innan jag svept i mig mitt kaffe. Aja, kaffet här btw är riktigt gott! Inte det starkaste kaffet precis men jag gillar det! 🙂


Inte annat för mig denna gång, trevlig helg och några sista bamsekramar från soliga landet ! Puss vi hörs! 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *