Jos olisin…

Aika hauska lista, kopioikaa ja kirjoittakaa omat vastaukset, jotkut saattavat miettiä todella pitkään ja toiset tietävät heti vastauksen! Itse otin listan täältä.

Jos olisin…

Juotava: KAHVI! Tottakai!
Eläin: Lintu. Vapaus.

Kasvis: Punajuuri. Voi olla raaka, kova ja outo ulkoisesti mutta juuren sisältä tulee ihania värejä ja kuvioita. Violetti tai liila. Jos punajuuren valmistaa oikein se muuttuu todella makeaksi, herkulliseksi, pehmeäksi. Maaläheinen maku 😍
Huonekalut: Ruokapöytä tai Levytanko salissa tuli mieleen ensin, ne antaa paljon rakkautta ja iloa mutta valitettavasti kohdellaan aika huonosti. Valitsen sateenvarjon koska on aina hyvä olla mukana, sadepäivien pelastus.
Hyönteinen: Ampiainen.
Väri: Valkoinen, niin kirkas ja valaiseva! Kuten lumi. Tai valkoinen niin kuin rauha ja vapaus. Rakastan myös valkoista koiraani.
Karkki: Pandyprotein! Proteiinikarkki 😀

Ruoka: Tortilla. Täyteläinen. Herkullinen. Paras. Niin hyvää!


Sarjakuvahahmo: Tartzan. Paras elokuva. Unelma elämä.
Mekot: Shortsit. Viileät, mukavat, helpot, ei tiellä. ihanat.
Kaupunki: Tämä oli vaikeaa. Ehkä Malibu tai Kööpenhamina.
Elokuva: En tiedä miksi, mutta aina tulee mieleen Black Swan leffaa, mutta ei.. elokuva on niin surullinen ja hirveä, luulen että ehkä se kertoo enemmän minun tarinastani; kun muutuin kylmästä, sairaasta ja mustasta linnusta valkoiseksi, vapaaksi, onnelliseksi, vahvaksi JOUTSENEKSI! Niin kuitenkin valitsen jonkun kivan onnellisen elokuvan, vaikkapa Viidakko Kirja, rakastan laulua ”Karhun elämää”
Emoji: Oliko yllätys?
Laulu: Fly like a bird – Pitto

SVENSKA

Ganska rolig lista, kopiera gärna och fyll i era svar! Tog denna av Sandra Beijer

Om jag var en, skulle jag vara ….

Dryck: KAFFE!

Djur: Fri som en FÅGEL.
Grönsaker: Rödbeta. Kan vara knobbiga, hårda, råa på utsidan men insidan överraskande livfulla, färglada, lila i olika mönster och när den tillagas grymt, har betorna en söt, god, underbar smak.
Möbel: Alltså matbord delar ju kärlek till alla men lika så en skivstång på gymmet. Stark och full av endorfiner. Men båda två slängs och uppskattas inte länge. Så skulle säkert vara ett paraply, räddar vid alla nöden och gör regnet osynligt, samt skönt att ha med till stranden som parasoll. 😀
Insekt: Geting.
Färg: Vit, det lyser upp allt mörkt.. Som fred, ro, moln..vit svan!
Godis: Pandy!! Proteingodis 😉

Maträtt: Tacos. Fyllig. God. Kan varieras till all oändlighet. Inga gränser. Sa jag gott? Supergott.
Tecknad karaktär: Tartzan. Bästa filmen. Drömlivet.
Klädesplagg: Shorts. Svalt, skönt, lätt, inte i vägen. Lösa och bekväma.
Stad: Denna var svår. Kanske Malibu eller Köpenhamn.
Film: Vet inte varför men alltid får jag Black Swan i tankarna. Den beskriver mig inte i själva filmen kanske, men kanske mera känslan i från att ha förändrats från svart, kall, sjuk fågel till en vit, fri och lycklig svan. Men slutet i filmen är väl inte det lyckligaste. Fy. Så får jag välja typ happy ever after film? Disney movie, the jungle book 😀 Love the song, Bare Necessities <3

Emoji:  Förvånade, haha?
Låt: Fly like a bird – Pitto

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *