Jalkapäivä ja Snapchat viikko

Heissan!

IHANAA olla jälleen salilla! MAHTAVAA miten paljon energiaa ja virtaa se voi antaa, voi että! Niin kuin kerroin snapchatissa..

(olen fitnessmalli.fi snäpissä nyt viikon aikana, voitte seurata minun arkeani m.m kysyä mitä  haluatte minulta!)

..että kaikilla on joku asia joka saa olonsa tuntemaan vaan uskomattoman hyvältä, antaa energiaa ja iloa elämään,minulle se on salitreeni. En saa samaa tunnetta mistään muualta! Ja muu treeni ei möyskään voi vertailla paino-harjoitteluun. LÖYDÄ se sinun juttusi! Sen ei todellakaan tarvitse olla treeni tai urheilun liittyvää, se voi olla mikä tahansa! Ystävä, perhe, lemmikki, työ, shoppailu, kirjoittaminen, lukeminen, musiikki jne.

IHANA lilan värinen paita Yvette:ltä, rakastan tätä väriä!!! AMANDA15 koodilla (isoilla kirjaimilla) saatte 15 alennusta yvette.fi <3 Yhtestyössä Yvette Suomi

 

Treenistä vielä, treenin pitää olla hauskaa ja ihanaa! Jos tunnet että et nauti treenistä, se on sinulle vain stressiä ja antaa huonoa oloa, pakotat itseesi treenamaan joka kerta, miksi menet? Sit treeni tai treenimuoto ei sovi sinulle! Kaikkien ei tarvitse treenata! Ja jos kuitenki haluat liikkua, on niin monta eri tapoja tehdä sitä, uskalla kokeilla uutta!

Lupasin snapchat:issa jakaa jalkatreeni ohjelmani tänään:

  • Maastaveto 7set x 95-100kg
  • Kyykky 6set x 80kg
  • Jalkaprässi 5 set x 200-250kg
  • Yhden jalan prässi, Dippi-laitteessa 5 set x 60kg

En yleensä käytä tätä laitetta, en varsinkaan jaloille, mutta tällä kertaa sain niin hyvän kontaktin että kyllä pitää lisätä liike jalkatreeneihin useammin.

Kuva google.

 

Facebooktwittermail

5 kommenttia “Jalkapäivä ja Snapchat viikko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *