I don’t like it, I LOVE LOVE LOVE it

ALLTSÅ BOOOM nu slog tröttheten då jag satt mig ner efter 3 timmar matlagning. ÄNTLIGEN klar. wow. Tror jag är värd en questbar, ska festa lite extra. Sen ibland har jag ju fuskmåltider… antagligen bakar jag eller äter ute. Nästan mest godast att baka hemma eller äta hemlagad mat, men ibland kan man inte motstå 😉 Men questbar, det är nog inget fusk för mig, men ändå känns det så då det var såååå länge sen jag åt en sådan! Gött.

2015-06-05 12.07.02

Nu ska jag om en halvtimme på poseringsträning! Sen väntar en god kvällis bestående av fluff och NYPLOCKADE BLÅBÄR (hittade på stugan som jag var idag i, vädret till ära) och lite annat gott. Älskar kvällsmål. Bästa måltiden typ. Frukosten är ju god den också… och lunchen… och melliset… och all mat juuuu. Men kvällsmål, känslan att sitta ner efter att ha haft en lång dag och slänga bh:n bort och sitta ner med sitt fluff. Ja JÄVLAR vad gott det smakar. Ett vinglas därpå så. NAM. eller en biff.. eller …. åh. HAHA hatr vilodagar, tänker ENDAST på mat, typ vad jag inte får äta. Men det som jag sen får äta är ju helt sueprlyx det med. Men nivet…….. känslan. Eller inte.

IMG_7556
haha jag och min syrra, bild från tävlingen, ASSO VAD FOLK STIRRADE DÅ JAG ÅT MIN ”post competition meal” 😀

Allt bloggandet blir oftast också om mat eller träning. Har inte riktigt varit på humör eller sugen att skriva nåt om min historia, men ska bli, vill ju hjälpa er med tips och så, värsta som finns är att gå hjälplös och lost och bläddra igenom mina posts då ni kanske själv har svårt att äta eller inte får träna. Men lite vad mitt liv består av nu. mat. träning. (missförstå mig inte. i love it.)

Facebooktwittermail

34 kommenttia “I don’t like it, I LOVE LOVE LOVE it

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *