Grekland

Här är jag nu 😄☀️👌🏼 äntligen. Eller egentligen har jag ju varit här 3 hela dagar nu. Underbart.

Känslan då jag just i denna sekund har solen värmande i ansiktet och ett glas rött i handen, musik i bakrunden och jag har precis inga planer för ikväll. Inga. Klockan är halv sju och det känns som förmiddag, nej solen går säkert aldrig ner här, men moln har det visst varit fast det stör inte mig, är ändå inte precis soldykaren själv men kan inte påstå att det varit underbart då den varit framme.

På Söndag då jag anlände tidigt på morgonen var det regnigt och blåsigt, jag hann bra bekanta mig med det enorma hotellet och  tillgångar. Man var smått trött efter bars två timmars sömn föregående natt så inte orkade jag heller göra mycket mer för efter en promenad till stans sevärdheter (vet inte vad jag ska kalla det, mer billiga butiker och kiosker) så var jag slutkörd och resten av kvällen spenderades i hotellet inomhus då det inte ville sluta regna. dock firade jag med kvälls buffee och massa annat gott för att höja stämningen. Not bad! Sovde som en stock den natten.

När jag vaknade hade jag anmält mig till ett yoga pass vid stranden som var gratis för alla hotellgäster, vilken lyx! Tidigt på morgonen, eller 08.00 stod vi där och gjorde avslappningsövningar, det var himla skönt att bara vara, andas, känna att man verkligen är här. Så småning om började ockdå solen visa sig fram, och jag som hade glömt träningsshortsen hemma så hade på mig långa varma mjukisar så började svettas på tok, blev lite bastu-yoga style. Haha, nä men vinden vid havet svalkade skönt, och vi gjorde inte mycket annat än vad yoga skall vara – avslappnande. I slutet bara låg vi där och blundade eller tittade upp på himlen. Vackert.

Resten av  dagen samt idag har spenderats enbart vid poolen, men idag alltså Tisdag hann jag köra ett gympass på hotellets gym vilket var en stor överraskning med det jag vant mig med på resor, inget golds-gym direkt men inte heller bara konditionsmaskiner som vanligtvis hotell sparar med. Sen också lite jaquzzi och spakänsla med hotellets badoljor,krän och tvättprodukter, underbara dofter av olivolja och en välkomstpresent som vin och frukter till kvällen. Har såklart själv också fyllt kylen med smått och gott, glassar åker ner hit och dit men även jordgubbar och buffeemåltifer i mängder. Ja hungrig hinner man inte gå! 

Nu är jag lite röd-brun solbränd även om jag använt solkräm. Bränner mig typ aldrig, bara hänt nu senaste åren 😏 för då man var ung och nyhudad verkade man inte ha några problem, eller så hade mamma lagt sju lager skydd före man tagit alla bilder och överlevt på det sättet. Hoppas det jämnar ut sig, så man inte behöver gå med mask på ansikte eller jacka haha, men ska lägga massa aloe vera gel som är någonslags after sun grej och nu vänds ryggen mot solen en stund även om det är sorligt 😅 och köpa högre solskyddsfaktor..

Allt bra härifrån och massa soliga och värmande hälsningar samt styrkekamar från mig❤️😘☀️😊 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *