Everyone have something that makes their day

Takaisin kuntosalilla taas 😍💪🏼💦 Huomaan aina selvästi, miten matkat / työ / stressi / vähemmän unta tai epäsäännöllisen ruokavalio ja vähemmän -urheilua tai vain pieniä muutoksia arjessa, vaikuttaa minuun nopeasti. Nyt keskityn palaamalla arkeen ja nautin täysillä kesästä ja saan tehdä suosikki työtäni muun muuassa kirjoittaa blogia, Personal Trainer työtä, treenata koti salissa ja tavata kaikkia kavereita, perhettä ja vain olla! Elämä on niin ihanaa kun sen oppii arvostamaan ja ei aina keskity kaikkeen mitä ei ole, mitä puuttuu elämässä ja sen sijaan nauttia asioista joita nyt on, koska ei kaikilla ole samoja mahdollisuuksia ja kaikki asiat ei ole ikuisia. Pienet asiat voivat olla isoja ja upeita omalla tavalla kun vain vaihtaa näkemystä elämässä.

 
Tänään myöhään illalla saan pari siskoani kotiin, yksi asuu Amsterdamissa ja toinen Ahvenanmaalla, olen tosi iloinen kun olemme kaikki taas yhdessä ❤️.Kolmas sisko asuu naapurissa vielä tämän kuukauden, veljeni asuu Turussa.

Ja hei jos haluatte kokeilla mun proteiini keksejä, maapähkinävoilla täytettynä niin resepti englanniksi alla.😋🍪

ENGLISH

Back at the gym again after the week working on the cruiseship🚢💪🏼 I always notice ”small” changes in everyday life affects the body and mood, and weights on the gym. But it is all priorities in life, what you choose to focus at and what you make time for, and what you don’t. So being back at my home gym was so much fun and gave me all the endorphines I needed for the moment and its amazing how you over and over again understand why you love lifting so much, how much it gives you❤️💯 In fact, exercise may just be nature’s best medicine. ☝🏼☀️

I also made really yummy proteinbar cookies so I just needed to share the recipe, here;

Ingredients:

– Proteinbars, I used two

Filling:

– Peanutbutter/ Jam / Pudding/ Chocolate sauce

Cut the bars in to small pieces, Microwave for 30 seconds (max heat) and roll to balls. Put the ”proteinballs” on a palte and flat them with a fork. Bake at 200•C for 3-5 minutes, but watch out so they won’t burn! Fill with any kind of filling, I filled with peanutbutter cream and vanilla pudding on the other flavor of proteinbar.

Enjoy!

The proteinbars can be found here!

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *