Dystert väder och dålig fredag

Idag vaknade jag såklart med världens huvudvärk. Så liksom ond att den inte försvann med något, drack som en idiot, åt massor med mat (försöker alltid fixa med kosten), åt alla olika tabletter och vilade hela dagen. Men så fortsätter det ändå. Försökte till och med (mycket för mig, jag som aldrig går promenader) gå ut och gå, det blev typ 100 meter eftersom jag frös, hade irriterande huvudvärk och ville bara hem. Ibland då dagen börjar dåligt vill man bara vända kapitel och börja nästa dag redan, fast oftast finns ju det nåt solsken, som att dagen/kvällen kan ju bli bra ännu, ifall man hittar på något roligt ! Men idag smakade inget. Så bestämde mig att stanna hemma och leka med brorsonen, vi lekte med leksaker, bilar, pleimo (stavning?), såg på tv, berättade historier och lekte kurra gömma! Superroligt, han är en gullig filur han. Idag kom hans lillebror också med som inte ännu kan prata men ler som världens sötaste prins varje gång man säger något till honom. Awwww. Har jag någongång varit så söt och litet? Svårt att tro.

Iallafall tar jag en vilodag till, hatar att då man tar en blir det ofta till två, till tre till fyra, inte för man vill det utan för man blir lat och van med att använda tiden till att sova längre, osv, tidsrytmen blir lite kaos och det lilla ljuset (gymmet) som gör allt så bra, finns inte där längre, då får man fylla den tomma känslan med något annat. Lite svårt då alla kompisar bor så långt bort att få dem hit på en minut eller att boka resa till södern. Endast de två kan få mig på så bra humör som att träna, typ! För den känslan är obeskrivlig, lycka till 100% <3

Nu borde jag även göra några matlådor som jag glömt göra, men suget är på noll nu, skulle gärna köra till närmaste hämt-mat och sabba allt (tävlingsschemat) men får se vad det blir, kanske jag ändå håller mig till matlådorna och istället bakar någon proteinkaka eller friterar grönsakerna för att få det där lilla extra man vill ha eller hitta på nåt helt annat som att åka till stan och stanna där en natt eller två hos en kompis eller systern.

Fast med denna huvudvärk vill man bara kasta sig i badet och dricka allt vatten tills man kissar ut huvudvärken, typ. haha 😀 Vilken fantasi jag har.

Igår däremot hade jag en superdag!!!! Superbra möte med en viktig person, kanske berättar mer då det kommit lite mera ut. Vi satt två timmar och jag fick väl inte så många mun-turer men lyssnade på och fick all information jag behövde och ooooh vad inspirerad, motiverad jag blev för det! Jätteglad hela dagen ut, inte ens det kalla kaffet fick mitt humör ner igår! 🙂

 

nybild19

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *