Dödens dag

Asso…. hej xD

Är helt slut. Skulle gärna låta bli att jobba via datorn nu, vill bara ligga och spela död. Men är samtidigt sådär skönt slut, sådär lyckligt slut. Nivet, efter en super bra dag på jobbet eller jätte kul pass?

Jag har gjort så mycket idag att jag inte ens får ord ur mig. Avslutade med ett cardioinspirerat pass som min tränare gjort åt mig. Haha alltså asgarvar. Jag gjorde det i ösregnet, min mobil blev blöt av vatten blandat med svett och hölls inte på plats i sportbh:n. Under mina sista burpees trodde jag att blixten skulle slå ner mig, så trött var jag haha. Men världens gladaste! Älskar att träna ute, men gör det för sällan, vet inte varför. Är väl för lat. Och har inte så mycket fantasi. Men då man har ett schema och en lista som man måste utföra ja då gör man det, hur skit väder det än är och hur trött man än är. och så nöjd att jag klarade det!! woop woop!

Var massa såna här övningar:

😂😂😂😂 My type of cardio. No baby only weights in the stroller #rainedlikehell ☔️🌚

Video, jonka FROM WEAK TO STRONG👊🏼 (@svagtillstark) julkaisi 24. 09ta 2015 klo 8.42 PDT

Var meningen att jag skulle köra kälke, nivet som i crossfit, men hade ju ingen sådan så fick nöja mig med barnvagnen. Var skittungt iallafall, haha tror grannarna trodde jag fått fel i huvudet som springer av och ann med barnvagnen. 😀

 

Facebooktwittermail

30 kommenttia “Dödens dag

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *