Choklad-hög superhjälte

Glad påsk på er! Klockan är ”bara” 17.00 och har sprungit fram och tillbaka till olika ställen känns det som! Jämfört med dagarna jag endast är hemma haha… Har nämligen startat dagen riktigt hurtigt och varit påskhäxa hos farmor och allt, för att göra det lite roligare så skriver jag lite detaljerat med känslor och flummiga tankar.

2016-03-26 12.33.52

Igår kväll lade jag faktiskt på första gången i mitt hela liv (typ) väckarklocka för att jag skulle stiga upp och äta frukost och allt i lugn och ro och sedan bege mig till gymmet för att eftermiddagen skulle vara full ös med annat! Aja… då väckarklockan ringde kände jag mig död, hade inte sovit ett dugg på natten och var irriterad på allt och alla, så stängde av mobilen och försökte somna om haha… men så började min sötnos dog gnälla och skrapa på mig. Typ ”hallo vakna nu”, så den gnällde så länge tills jag gav upp, efter 10 minuter så bestämde jag mig för att börja dagen ändå utan desto mer planer, släppte hunden ut på gården och lät den kissa medan jag gjorde frukost och kaffe. Efter en lång och skön morgon stund så  var klockan ändå så lite så jag hade bra stund att arbeta lite på datorn och lyssna på musik, det gjorde mig så himla peppad att då klockan slog 09.30 så bara ville jag danssa mig iväg till gymmet! Svepte i mig mina aminosyror och riskakor och skuttade till gymmet. Gick riktigt bra och en sjuk pump & kontakt med armarna! Plötsligt var mitt batteri på mobilen nästan tomt så fick panik att ringa efter skjuts samtidigt som jag skulle bomba snapchat med HAPPY MOMENTS för helt otroligt hur glad och energisk jag plötsligt var! Ni skulle ha sett mig före, var lite arg och bister pg. dålig sömn och det gråa vädret, men nu herregud efter passet var jag som en solstråle och ville bara kasta ut regnbågar åt alla människor som kom emot.

2016-03-26 12.37.432016-03-26 12.37.24

 

Det var verkligen konstig känsla, vet faktiskt inte men det var helt weird hur det pirrade i hela kroppen av kärlek och för några timmar sen hade man bara varit mörk av ångest i sängen och gnällt om allt i hela jorden. Efter det tog jag en blixt snabb dusch och la på mig mitt favorit hudkräm i doft av KOKOS, alltså herre min gud vad god doft kokos kan vara…. nomnomnom. Ville bara slicka upp hela mig! Eller inte… men är det bara min hund som alltid vill slicka då man lagt hudkräm? fett jobbigt. Sen la jag på mig mina maskeradkläder, typ sämsta idén och fantasin ever så valde att bara vara Superman med för kort t-shirt och för höga byxor (pojk storlek) och typ smutsiga uggs i leran. Väldigt hot superhjälte alltså! Sen så efter gårdagens pyssel och påskpynt så hade vi massor med kort att dela ut, eller småpojkarna gjorde det och fick massa godis… sen så åkte vi till farmor & farfar där vi satt och drack kaffe i några timmar. Påskharen hade också lämnat ett ägg och stora Amanda, vilken lycka jag hade! Inuti chokladägget fanns såklart en present, gissa vad det var? En guldring! Oj vilken lycka typ, fast jag hade för stora fingrar såklart… så gav den åt Elias min gudson och han blev väl dubbelt lyckligare och rikare av det. När vi busat och gosat i några timmar åkte vi hem igen, sen handlade vi mat för några dagar framåt och nu har vi både ätit middag, jag har fixat matlådor, diskat & tvättat kläder. Nu väntar bara några timmar jobb på datorn och lite uppdaterings mejl åt min tränare så börjar jag vara nöjd och färdig med dagen! OJDÅ just det gissa vad som väntar mig……? CHOKLADÄGG I MÄNGDER. Alltså holy shit. Har redan nu börjat och förstår inte hur jag klarade av det men åt endast halva av allt choklad och godis och har sparat andra halvan till kvällen för film utan snacks finns inte i min värld… Så gissa hur hyper och energifull jag är nu? Helt sockerfull typ, har inte ätit såhär mycket choklad sen julen typ! Är ingen choklad-gris, men idag är jag det haha! Gillar mer lösgodis i alla olika former typ frukt, lakrits, hårda, mjuka, skummiga, géle och sura och saltiga… allt färgglatt iallafall! Men idag blev det choklad fest och så började jag fundera, hur har jag aldrig varit en choklad älskare som liten? För det är ju helt sjukt gott och mjukt och namnam! Aja, svettas som en solariebrud och pulsen är på max typ, men bara att klä av sig lite så fixas det problemet! Är det påsk så är det och på påsken får man äta chokladägg ;D Lite kaffe på det så blir det nog bra…. Måste ta till godo denna energi och börja arbeta nu, alltid problem att BÖRJA, why is it so hard!!! man bara plötsligt blir och glo på facebook eller något annat onödigt, så jaja får ta i mig pennan och hjärnan och fokusera nu, glad påsk på er mina kära!

2016-03-26 12.54.27

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *