Bästa stunden på dagen och tacksam för ert stöd

Godmorgon!

Har svårt att förstå att det är 1 oktober redan. Alltså wow! Snart är det min födelsedag (november), sen jul och snöslask. Helt otroligt hur tiden går fort.

Anyway, började morgonen härligt med frisk luft och en doftande kaffekopp (storlek xl large) och en liten frukost följt med morgon tidningen! Bästa stunden på dagen enligt mig, då man inte alls har brådis någonstans, utan där får man sitta i lugn och ro och se hur staden vaknar till och göra sig redo för dagen.

Utan dendär morgonstunden skulle jag nog inte klara dagen, men vi alla är ju olika! Finns såna som vaknar efter några snoozningar och åker direkt till jobbet. Vore stressig för mig, hellre vaknar jag hur tidigt som helst bara jag får dendär lilla stunden för mig själv 😉

Iallafall, vill jag tacka er alla nya följare och läsare. Vad kul att ni hittat fram och gillar min blogg, instagram, eller artikeln på Yle. Ifall det är något ni undrar eller vill få hjälp med är det bara att mejla. Ska försöka svara på alla, men det kan ta en tid, men jag vill hjälpa er, så var inte blyga utan mejla och berätta vad än ni undrar! Eller ifall ni bara vill prata ut, jag förstår de flesta och vet hur svårt en ätstörning, depression, eller bara en jobbig tid i livet kan vara. Så go for it!

Sen vill jag också tacka er alla som mejlat mig, gillat, sagt så fina kommentarer och tyckt att det var modigt och fint av mig att berätta min story. För ni kan nog inte förstå hur jobbigt det var för mig att prata ut, men ack så värt det. Så vill verkligen tacka er som uppskattar det och ni som orkade lägga tid på att ens lyssna.

Nu ska jag snart träffa min bikini-sömmerska, sedan ska jag äta en quick lunch och ge mig iväg till gymmet en bit från mig för att träffa min tränare, och träna ett dödens pass med bl.a. burpees som jag hatar mest av allt, men med en peppande coach brevid är jag tacksam över! Och så ska vi poseringsträna och lite prata antagligen, det är ju nästa vecka jag tävlar, börjar bli lite nervöst 😉

Ha en underbar Torsdag! Imorgon är det redan Fredag, woopwoop!

 

11325856_1646272712255418_730558244_n 11420724_847451348671442_455873478_n

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *