AXLAR

Åh godmorgon på er!! Är sååååå redo att kötta axlarna, måste bara fixa några grejer innan, vill bara köra NUUUU, haha. Nivet känslan då man typ är på jobbet eller i skolan och bara dröööömmer om att få köra sitt pass redan, eller så har man kört det på morgonen och påminns av de ljuvliga sekunderna av ditt liv och gråter lite att bästa stunden på dagen är över. 😉 Right?

 

Här kommer TISDAGSINSPIRATION! P.s Ni måste tala om ifall dessa bilder är för triggande, kanske flera av er som inte får träna alls. Samma kan mitt prat om träning vara jobbigt, men det kan jag tyvärr inte undvika då hälften av mitt liv är just kring gym och träning just nu, fokus på muskelbyggning och det tar lite av hela min fritid, samma som mitt framtida jobb kanske hänger ihop med hälsa eller träning. Och så är det ju SÅ HIMLA FINT att jag skulle kunna prata om det dagen lång!!!! Önskar jag hade en vän med lika stort intresse haha, så vi kunde på kaffepauserna prata om annat än alkohol, skvaller och mode. Blir lite jobbigt ibland att knipa ihop munnen för att inte prata om hur jävligt bra gårdagens legday var, haha! Eller gnälla om muskelvärken eller ta fram sin matlåda 😀

svagtillstark

Iallafall, ska jag kötta axlar idag! Nytt schema på gång, är samtidigt så himla peppad som liiiiite osäker på flera övningar, det första passet med nya schemat är alltid lite ”nybörjar-känsla” på det hela men efter någon/några veckor är jag igång igen! Woop woop 🙂

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “AXLAR

  • Avatar
    30.12.2014 klo 20:14
    Kestolinkki

    Hej ”svagtillstark”, jag är tretton år och har haft en ätstörning i snart två år nu. Jag får börja träna nu även fast jag inte är helt frisk. Min pappa tvingar mig att äta godis och fikabröd m.m, fast jag är rädd för det. Men om jag inte äter det så anser han inte att jag är helt frisk.

    Iallafall, här är frågan; går det att bilda muskler även fast man äter godis på helgerna, fikar nån gång i veckan och äter vanlig husmanskost? Och när det gäller träningen (jag ska börja gymma) ska man då lyssna på ätstörningen och gymma lite längre dvs. fler reps,tyngre vikter etc. eller ska man köra som man orkar? Och hur många gånger anser du jag, en tonåring med skola ska träna nu i veckan? Jag kommer köra både kondition och styrka.

    Men ännu så är jag lite underviktig och det dröjer nog tills våren/sommaren jag kan vara till ytterst aktiv.

    Tack på förhand, din blogg är jättebra! 🙂

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *