Morning world! 👋🏽👋🏽👋🏽 (som om hela vĂ€rlden skulle lĂ€sa) 😹😺😼 

Är pĂ„ energiskt och flummigt humör! Kunde inte sova idag, ni vet kĂ€nslan dĂ„ man skall nĂ„gonstans sĂ„ tĂ€nker man bara pĂ„ det hela natten och kollar klockan hur lĂ€nge man fĂ„r sova Ă€nnu 😿😿 NĂ€ men överlag drömde jag om gott och sovde riktigt sött, Ă€r nog den livligaste nĂ€r jag sover haha, har hört stories om att jag sparkar och skriker och gĂ„r i sömnen eller skrattar/berĂ€ttar vĂ€rldshistorier, sĂ„ om ni vill ha roligt Ă€r det bara att glo pĂ„ mig dĂ„ jag sover 😅😅 Ibland har jag sjĂ€lv vaknar av att mina hĂ€nder stĂ„r rakt upp eller att jag har huvudet vid fötterna eller nĂ„t Ă„t det hĂ„llet 😂😂😂 
Skall pĂ„ jobb idag till en ny bĂ„t Ă€n en gĂ„ng, lite sĂ„dĂ€r nervös Ă€n en gĂ„ng, typ inte över jobbandet utan att hitta haha.. Är alltid sĂ„ dĂ„lig med att komma ihĂ„g precis allt och samtidigt hĂ„lla reda pĂ„ tiderna. Eller skapar vĂ€l onödig stress av det 😂 ibland Ă€r det sĂ„ mycket enklare Ă€n vad man tror. Onödig energi pĂ„ sĂ„nt! Kommer hem igen pĂ„ MĂ„ndag/Tisdag men om jag har pauser skall jag absolut uppdatera snapchat, bloggen, instagram, fĂ„r se vilken blir dödast och vilken aktivast 😏😉 SĂ„ mejlinkorgen fĂ„r vĂ€nta ett tag och ifall det Ă€r nĂ„got kris, skicka PM i facebook eller nĂ€ra och kĂ€ra kan alltid skicka whatsapp 🙏🏼❤️ dĂ„lig nĂ€tkontakt varvat med full fokus pĂ„ jobb resulterar i sega svar pĂ„ mobilen! 

Till andra saker! Har startat ett nytt schema och ska jag Ă€rligt talat sĂ€ga sĂ„ tĂ€nkte jag att det skulle vara lĂ€tt som en plĂ€tt men jag hade fel 😂 TrĂ€nade bröst och rygg, ryggen ville jag trĂ€na ensam egentligen dĂ„ jag vanligtvis kör massor med övningar och pressar hĂ„rt pĂ„ den muskeln, men skulle inte ge upp och ville köra till slut detta schema, klart allt nytt tar en tid att komma igĂ„ng, sĂ„ jag var lite lost med vikterna och bröstmusklerna Ă€r inte min starkaste del, att vĂ€lja smĂ„ vikter och hantlar tar pĂ„ nerverna haha 😂 och sĂ„ BOOM slĂ€pptes bomben och gymmet fylldes med tusen mĂ€nniskor samtidigt, sommarenpusen Ă€r över och alla börjar aktivera sig igen. SĂ„ all skulle ju bĂ€nkpressa. Och mina triceps grĂ€t frĂ„n söndagens trĂ€ning, kramp. Och musiken i bakrunden var helt usel och cd:n trasig sĂ„ den bara pausade hela tiden, tack och lov tog nĂ„gon bort hela musiken till slut 😂 Mina bluetooth hörluror hade jag glömt bort att ladda (egentligen hade nĂ„gon dragit ut dem ur kabeln 😏😏😠) och jag fick bara inget att kĂ€nnas eller över huvud taget gjort haha. 

Har kört pĂ„ kĂ€nsla och fritt fram i flera mĂ„nader nu, valt mina favoritövningar som jag vet kĂ€nns bra och Ă€r bekvĂ€ma samt pressar allt ut, men nu var det dags för nya utmaningar och nya övningar. Tungt, fĂ„ övningar och mĂ„nga sets. Vanliga övningar men i nya vinklar och variera repetitionerna. UpplĂ€gget ser ut sĂ„hĂ€r, men jag har som sagt inte Ă€nnu kommit igĂ„ng och allt Ă€ndras 😉 Men om jag har tĂ„lamod sĂ„ tar det en vecka eller tvĂ„ och det rullar pĂ„ som om jag gjort det hur lĂ€nge som helst! 

  • MĂ„ndag: Ben (framlĂ„r), Vader
  • Tisdag: Vila
  • Onsdag:Bröst & Rygg
  • Torsdag: Rumpa, BaklĂ„r
  • Fredag: Axlar, Stretch/RörlighetstrĂ€ning
  • Lördag: Vila
  • Söndag: Rygg, Bakaxlar

Dagaena Ă€ndras och trĂ€ningarna flyttas beroende pĂ„ tid, andra saker som skall göras och hur det kĂ€nns den dagen, gĂ„r pĂ„ kĂ€nsla Ă€ndĂ„ och har vilodag mer/mindre dĂ„ det behövs samt trĂ€nar den muskelgruppen/grupperna som kĂ€nner sig redo och taggade! 😂💪🏼 Men överlag som ovan, sĂ„ ni fĂ„r ett liten syn över upplĂ€gget, var mĂ„nga som frĂ„gade efter det! Har börjat ta rörlighetstrĂ€ning, Ă„terhĂ€mtning, stretch, foamroller, massage och uppvĂ€rmning seriösare nu dĂ„ jag trĂ€nar med mer vikter, för stt undvik skador och för att ledernas skull, min pappa har ju reuma och jag sjĂ€lv har haft mycket smĂ€rtor (dock smĂ„) ibland i bĂ„de leder och spĂ€nningar och dĂ„ jag börjat ta detta seriösare Ă€r det helt klart tusen gĂ„nger bĂ€ttre. SĂ„ dumt och löjligt att bara för man tycker det Ă€r trĂ„kigt sĂ„ lĂ€mnar man bort det, man tĂ€nker ”gör det hemma” ”imorgon” och sĂ„ blir det aldrig av. SĂ„ mĂ€nniskor!!! Kom ihĂ„g rörligheten 😏 var ju en sjĂ€lvklarhet och automatisk grej vi gjorde dĂ„ jag spelade fotboll, men nu Ă€r jag sjĂ€lv ansvarig över alla delar. 

Ha det bra! Nu skall jag packa vĂ€skan för jobb! 👋🏽👜👓👕👖👞🏃🏼✍🏼👀

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “

  • Avatar
    12.8.2016 klo 20:24
    Kestolinkki

    Har du mens? FörstĂ„r om det Ă€r en för privat frĂ„ga 🙂 bara nyfiken dĂ„ du Ă€r sĂ„ vĂ€ltrĂ€nad. Kram

    Reply

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *