Inte ens trött

Inte alls avis på er som åker upp/ner eller vart ni än befinner er, men till Göteborg iallafall! På fitnessfestivalen!! Det är så att jag nämligen också VANN biljetter men kommer inte kunna åka. Faaan! Förra året missade jag det, och i år också! Wellwell, nästa år då, ändå ett år äldre och ett år mognare så kanske bäst att vänta ändå.

Igår dagen var kaos, kom hem 12 och somnade halv 2. Inte ens trött. Vaknade igen på natten av en mardröm, drömde att jag var bara skelett och ben, kollade på någon anorexia dokumentär före jag somnade och den var hemsk. Hon själv hade lidit av anorexia sedan hon var 13, och när hon var 28, förstod hon inte ens att hon var sjuk mera, hon fokuserade bara på att hjälpa andra med anorexia och skriva böcker om det. Hon blev mindre och mindre och tillslut dog hon för hennes hjärta orkade inte slå längre. Därefter tog hennes mamma självmord. Tragiskt. Sorgligt. Sant.

Det var ju ett mindre bra sätt att avsluta en grym dag. Hade ju haft ett supermegajäkla pb(personalbest)-pass i alla axelövningar och en energinivå som aldrig tog slut, vet inte vem jag var i det tillfället, what är det verkligen kleniga amanda som haft problem med axlarna ända sen jag började träna, japp det var jag med inte så länge kvar med de silvriga hantlarna. 

Fortsatte sen med en snabb dusch, fort till stan på möte, snabbt hem igen, äta, vila och så var det stan igen, en modellgrej räckte typ 2h, så var det hem igen och så stan igen denna gång duschad, uppiffad och en hej och hej till några personer, ingen alkohol bara kaffe litervis och så taxin hem! 

Så skriver jag kortfattat.

Ifall jag hade skrivit i går kväll hade jag dock haft en helt annan historia med all världens detaljpunkter. Nu är mitt minne bara svagt (vad kan det bero på?) tror jag inte vaknat riktigt än. Vaknade vid klockan 06. och legat i sängen till nio bara halvsovit, kolla facebook (givet) och försökt läsa böcker eller nåt för att få sömn, I NEED SLEEP för idag är det BENDAG IGEN!!?!?!? Två gånger i veckan. Yes it is. Inga ursäkter. Bara köra på. Orkade inte längre vänta på dagen, så steg upp.

 

Såg en hög med disk framför mig, trevligt, tack pappa! Och en otömd diskmaskin, jaha ännu trevligare. Började med det. Så man kan äta och dricka kaffe i lugn och ro sen, dendär avslappnande känslan nivet med tidningen och glasögonen(som inte finns även om de borde inköpas). Men så fort jag blev klar med städningen kom det BOOOOM folk in, jaha här står jag i pyjamas, yrvaken och ja, det är alltid trevligt med folk men inte såhär tidigt!!! Några jobbmän som skulle hjälpa till i renoveringen vi gör, de ville ha kaffe NU. Jaha, sedan när blev jag husmor? Okejdå. För en gångs skull. Sedan kom det en bebis också, barnvakt it is! Fast borde också hinna öva på prov. En vecka kvar(ärligt talat kommer jag faila det totalt). Och också ladda inför benpasset (musik, mat, tagga till sig) och såklart fixa sig själv, kan ju inte träna eller cykla i pyjamas. Eller?

Aja. Dags att fortsätta barnvakta. Tack och lov att jag har hjälp här! Är ingen bebis-expert, har nog aldrig bytt blöja tror jag. Nä, aldrig. Dags att lära sig, göra sig redo för framtiden! 😀 lol

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *