Godmorgon!
Idag är det en bra dag, känner jag! Steg upp på rätt fot haha 😉 Har börjat mina morgon gympa som alltid görs före träning. De är korta smuttar ca. 10 minuter som väcker upp kroppen lite före man äter frukost. Väldigt skönt om jag ska vara ärlig! Man blir så pigg och kaffet, fukosten smakar bättre än aldrig förr nästan. Utan att vara utsvulten som efter att varit ute och jogga eller och gymmat.

Frukosten bestod av äggvitor och gröt idag. Smakade faktiskt väldigt gott då man lägger bär, lite sötma, kokosolja, och salt på. Visste ni hur viktigt salt egentligen är? Speciellt för oss som tränar. Nästan så att jag måste väga att jag får all salt jag behöver i mig 😉 Får så ofta huvudvärk då jag glömmer dricka eller salta maten. Minns då jag var sjuk undvek jag all salt, det var ju tydligen dåligt för kroppen. JO, i för mycket mängd.. och fel sorts salter som finns i chips etc. Men det finns så många andra salter som innehåller viktiga mineraler och bl.a. magnesium, kalium, natrium, järn, jod etc.. Om man har för lite av det kan man känna sig trött, slö, orkelös, huvudvärk, osv. Så lämna inte saltet helt och hållet bort!

Igår gjorde jag matlådor och vilade, var i stan också och kollade på nya gymkläder men hade glömt lägga pengar på kontot, så tänkte att bäst att köpa en annan gång. Är så sugen på nya, färgglada kläder! 🙂 Myway2fitness har ju mina favvotights och nu har de även fått SHORTS! Vilket gör mig galet glad 🙂

Och såklart var jag i stan… och klockan blev fyra plötsligt. Då jag kom hem vid åtta kom jag på att jag glömde gå till teoritimmen på bilskolan. Ojdå. My bad. Får gå om den i Oktober.

Nu ska jag göra mig i ordning för gymmet och sedan hämta mina NYA GLASÖGON! Wohou! Kommer se allas ansikten nu då 🙂 Får be om ursäkt ifall jag inte känner igen alla alltid, så jag inte riktigt ser 😀 Speciellt i gymmet.. bäst att bara hålla blicken på hantlarna då man ändå inte vet ifall man känner personen 3 meter från dig xD Haha. Såna problem jag har.

 

Jahas, vi hörs senare ! Undrar vad jag hittar på imorgon, det är ju forneldarnas natt! Eller, är det imorgon? Tror det.

 

Facebooktwittermail

109 kommenttia “

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *