Kalaset och vilodag

Igår var jag på kalas, ja! Såååå trevligt att träffa släkten igen. Alla var inte på plats men som farmor sade ”det är så skönt då man känner alla som är här, tänk ifall de vore främlingar så hade man haft så svårt att få tillfälle att prata med alla, medan nu kan man endast sitta och njuta av att vi alla är här endast”

Idag är det igen vilodag. Om jag ska vara ärlig så är det liiiite tråkigt med vilodag hela tiden, då jag ÄLSKAR träning och det förgyller min dag. Visst skulle jag ändå kunna gå till gymmet och göra extra pass, men huvudet skulle bara skrika ”nej, det är vilodag” och tror det är meningen att följa tränarens budskap så jag faktiskt växer. Hon sade att vi verkligen inte ska tappa några kilon, så vi får göra vårt bästa att få det tvärtom. Men samtidigt ska jag ju inte gå upp i godiskilon heller, tvärtom lite muskler få. Och muskler kommer ju inte om man inte tränar, men även äter. Så idag blir det endast ätas och vila. Borde dock köpa mat igen och göra matlådor, och vänta till klockan nio på kvällen, som jag vid den tiden brukar typ halvsova, men idag blir det iväg på poseringsträning med teamet i stan, så får försöka ordna skjuts då vägen från busstation till gymmet är flera km därifrån dit, men lite kondition vore väl inte heller det värsta denna vilodag till ära, som annors kommer troligen spenderas vid datorn eftersom jag borde skriva en grej om min historia till en grej. Haha mysterisk? Men mycket som händer just nu. Hösten brukar bli lite mer produktiv. Så att.

Men i värsta fall om jag inte orkar sitta hemma åker jag väl iväg till stugan för att leta efter blåbär. Idag är det dessutom första dagen jag inte har träningsvärk av hoppen jag gjorde i söndags, haha! Så imorgon blir det nog ett tungt benpass med tränaren, hoppeligen! Det jag gillar med att ha vilodag är att man samlar så mycket motivation, energi till nästa dagen att man bara vill pressa så jäkla hårt och ta i allt vad man kan och sedan vila ut allt nästa dag. 😉 Minns då jag hade kört någon gång benpass och så gick jag på spinning dagen efter, det var dödernas döden… o herregud, tänk hur dum man kan vara! Benen ska vila dagen efter och ifall man då vill träna absolut så kan man ju träna överkroppen eller gå ut och gå, inte tvinga igenom intervaller på en cykel 😀 Men man växer och lär sig varje år! Är säkert tusen saker jag kommer skratta åt om två år från nu 😉

Kommer bilder från kalaset snart.

Facebooktwittermail