Damn, those eyes.

Heippa jengi! <3

Ajattelin tänään lähteä kirjoittamaan teille vähän sellaisesta aiheesta, joka on enemmänkin tänäpäivänä sääntö kun poikkeus.

Eli Ripsipidennykset. Klassiset, volyymit, tuplat. Mitä näitä nyt on.

Mulla itsellä on ollu ripsienpideennykset about viisi vuotta ja puoli vuotta taitaa olla maksimi tauko ilman ripsiä.

Tajusin eilen illalla, kuinka onnellinen oon siitä, että oon löytäny oman luottotekijän. Oon käyny monessa eri paikassa kokeilemassa ja ottamassa ripset, mutta on yks ylivoimaisesti parhain paikka. Annan tekemät ripset on parhautta! Ihana asiakaspalvelu, sopusuhtaset hinnat, todella hyvä pysyvyys ja samalla kauniit ja tuuheat ripset jokakerta! Lisäksi sijainnista iso plussa. Siinä on koko paketti kasassa! <3

Anna on erinomainen kynsi ja ripsiteknikko, joka on aidosti kiinnostunut alastaan ja haluaa kehittyä ja oppia lisää. Noi on asioita mitkä näkyy ulospäin. Musta on ihanaa, että Anna tekee työtään siksi että rakastaa tehdä sitä. Eikä vaan siksi, että kunhan tekee töitä ja ansaitsee rahaa. Iso ero.

Törmäsin itse viime syksynä mainokseen Annan töistä ja huomasin että liikehän oli ihan mun silloisen kodin vieressä. Joten otin Annaan yhteyttä ja sain muistaakseni ajan jo seuraavalle päivälle. Muistan kun hehkutin mun snapchatissa mun valmiita ripsiä ja Annaa tekijänä, koska olin todella tyytyväinen. Enkä hehkuttanut turhaan, koska viikkojen kuluessa ripset vaan pysy todella hyvässä kunnossa. Sen jälkeen en ole muilla ripsitekijöillä käynyt, enkä aijokkaan.

Annan tekemät ripset on vaan parhautta!

Mitä ripsipidennykset ovat ja pilaavatko ne omat ripset? 

Ripsikuituja, jotka liimataan erikoisliimalla omaan ripseen yksitellen kiinni. Klassinen ripsienpidennys tarkoittaa, että jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi kuitu/per oma ripsi. Volyymiripsissä yhteen omaan ripseen voi liimata useamman kuidun, koska volyymiin tarkoitetut ripset ovat todella paljon ohuempia kuin klassissa ripsissä. Volyymiripsipidennykset asetetaan omalle ripselle viuhkamaiseen tyyliin, jolloin saadaan vielä näyttävämmät ja tuuheammat ripset! Ripsipidennykset eivät vahingoita omia ripsiä, silloin ku ne on oikein laitettu. 

Kerroin Annalle kirjoittavani tästä aiheesta, ja kysyin olisiko toiveita mistä kerron. Ainoa toive oli: Ripsien puhdistaminen.

Jos olet joskus kuullut, että ripsiä ei saisi kastella tai pestä. Se ei ole totta ja sua on huijattu! Ainoastaan silloin on hyvä olla muutama päivä kastelematta, kun ripset on tehty.

On erinomaisen tärkeää puhdistaa ripset aamuin ja illoin. Ihan vaikka pesemällä öljyttömällä meikinpuhdistus aineella, tai ripsille tarkoitetulla puhdistusaineella. Kannattaa myös harjata niitä ripsiharjalla, jonka useimmiten saat ripsitekijältä laiton yhteydessä!

Annalla on myynnissä puhdistukseen tarkoitettu chrissanthie puhdistusvaahto. Settiin kuuluu: puhdistusaine, suti ja pumppupullo. Mulla itellä ei oo tota settiä, koska toi on tullu uutena juttuna Annalle, enkä edes tiennyt siitä vielä. Voisin todellakin hyödyntää tota tarjousta ja kokeilla! Oon itse todella huono huoltamaan ja pitämään mun ripsipidennyksistä huolta, pitäis ehkä opetella nii huoltovälikin vois olla vieläkin pidempi kuin nyt. Siitä huolimatta vaikka käytän ripsiväriä pidennysten lisäksi, mun ripset pysyy hyvässä kunnossa noin. 4viikkoa.

Helsingin kokoisessakin kaupungissa voi olla tosi vaikeata löytää sellainen mesta missä koko paketti on oikeasti hyvä. Yleensä aina jokin asia mättää. On se sitten hinta/laatu suhde, huono sijainti, tai se että seuraava mahdollinen aika on 2kk päästä.

Mä oon oikeasti käyny tosi monissa paikoissa laittamassa ripsiä. On ollut hyviä, ja todella huonoja tekijöitä. Yhdessä paikassa sun silmät voi olla niin kipeät monta päivää laitosta, ja niiden kasteleminen suihkussa tuntuu tuskalta. Toisessa paikassa, saatat joutua makoilemaan 4 tuntia ja odottamaan, koska on valmista. Kolmannessa paikassa voit saada kivat ripset, jotka pysyykin sun silmissä max. viikon. Neljänessä saat iha ok ripset, mutta teippien poisto silmien alta sattuu niin paljon, että huh. Iho punottaa vielä parinki päivän päästä!

Ja kyllä, olen kokenut kaikki, valitettavasti.

Yllämainittuja asioita, Annalta ET SAA! Lupaan.

 

Annan tekemä ripsihuolto mulle. 0,03 ja 8-15mm D-kaari.

 

Päätettiin Annan kanssa tehdä tutustumistarjous mun lukijoille!! <3

Mainitsemalla mut saat -15% volyymiripsistä ja tarjous on voimassa kesäkuun loppuun saakka!! <3

Käykääpä siis toteamassa etten turhaan hehkuta tätä mestaa, ja hyödyntämässä tarjous!

Kesäkin tulee kohta, niin ripset helpottaa kummasti arkea 😉

Annan työtila on osoitteessa: Hämeentie 28, 00530 Helsinki kampaamo Pinkki Paplari yhteydessä.

Puh: 044-3456141

Beauty By Anna Facebookissa

Beauty By Anna Instagramissa

 

Ihanaa loppuviikkoa ja HAUSKAA VAPPUA!! <3

Pusuin, Sonja

Facebooktwittermail

6 kommenttia “Damn, those eyes.

  • Avatar
    28.4.2017 klo 11:04
    Kestolinkki

    Anna on ihan paras! Olen käynyt nyt Annalla kohta 2,5 vuotta jo silloin kun sijainti oli oman kodin lähellä Kampissa. Tosin hinta-laatusuhde on niin hyvä että ei haittaa Kallioon matkustaa. Ja Annan kanssa on ihanaa jutella kaikesta molemmin päin. <3 En kyllä vaihtaisi. Itsellä on tuo puhdistusaine ja suti mutta ei hirveästi ole tullut käytettyä mutta voin suositella. Ei kirvele yhtään. ja hyvää Vappua sinne myös!

    Reply
    • Sonja Kaarina
      29.4.2017 klo 20:29
      Kestolinkki

      Samaa mieltä! 🙂 Ihan best! Joo mun täytyy ehdottomasti ostaa se setti testiin itellekin! Ihanaa vappua <3

      Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *