Flunssa 1 – Sonja 0

Moikka kaikki ihanat ja vähemmän ihanatkin! <3

Mulla oli tarkoituksena kirjoittaa tällä viikolla ystävyydestä. Kirjotin aiheesta pari päivää aika ajoin, mutta täytynee myöntää et heitin hanskat tiskiin. Koska aihe on mulle niin iso ja tärkeä, että haluan kirjoittaa aiheesta tosi hyvän, rehellisen ja omannäköisen päivityksen. Jolle oon antanu kaikkeni.

Oon ollu nyt muutaman päivän ihan kauheassa flunssassa. Oon niin kipeänä, ettei mun ajatus juokse kunnolla. Oon kunnon mies flunssassa 😀

Ne jotka on lukenu mun blogia tietää, että asun mun lisäksi 5 tytön kanssa. Ollaan nyt kaikki vuorotellen oltu kipeinä. Nyt on mun ja Johannan vuoro.

VIHAAN olla kipeä. Oon just sellanen tyyppi, joka tulee hulluks kun joutuu olemaan päivänkin sängyssä tekemättä mitään. Sielunkumppaneita? Oon tänään kerennyt jo miettiä mm. ettei mun elämällä oo tarkotusta, koska oon niin kipeä 😀 Mua naurattaa vähän itteni. Oon siis tosiaan ollu kotona nyt (LUE:) YHDEN PÄIVÄN! Kipeys ei todellakaan oo mun juttu, ja onneks oonki todella harvoin kipeänä.

Nyt koitan valittaa vähän vähemmän, koska on myös yks juttu mistä oon aika innoissaan.

Kävin tänään vaa’alla pitkästä aikaan, ja vaaka näytti tasan 62kg. Dietin loppuessa joulukuussa mun paino oli 59,2kg. Eli aika hyvin oon ainakin saanut painoa ylläpidettyä, mutta oon samalla vähän pettynyt, koska haluisin lisää lihasta eli painoa.

Onneks mun parasystävä Heidi osaa laskea ravintoarvoja ja tekee mulle nyt mulle sopivan ohjelman ja ruokavalion mitä lähden kokeilemaan. Heidi lupautu tekeen mulle sen, sillä ehdolla, että syön ja treenaan sen mukaan ainakin 2kk. Sen mä teen!! Ja oon lupautunut myös syömään asioita, mistä en pidä. haha 😀 Toivon että saisin vähän enemmän lihasta ja painoa sillä. Tarvin mun treeneihin ja ruokavalioon kunnolla haastetta nyt. Ja luulen nyt saavani sen mitä haluan. Heidi tuntee mut läpikotasin, ja tietää mitä mä haluan. Ruokaa ainakin täytyy lisätä ja treenejä koventaa. Aerobisia oon muutenkin nyt kyllä vähentänyt.

Viime viikon jalkatreeneist videoo. (Snapchat matskua) Mun SC: Somppusonkku

Viikonloppuna mun hyvä ystävä Juulia oli Turusta käymässä yhden yön meillä, ja oli ihan parasta nähdä Juuliaa pitkästä aikaan. Juulia on ehdottomasti yks mun tärkeimpiä ja pitkäaikaisempia ystävistä. Nähdään harvoin, mutta sillon kun nähdään niin tuntuu kun ei oltais oltu edes erossa. <3

Lisäksi tein tossa viime viikolla yövuoroo, treenasin, ja elin normaalii elämää täysii. Enkä oikein levännyt kauheen hyvin, joten varmaan kaikki yhteen laskettuna tilattu diagnoosi mulle oli: Lepää tai tulet kipeäksi. Tuli siis vahingossa tilattua jälkimmäinen… 😀 Eli muistetaan taas lepäämisen tärkeys, mikä pääsee ainakin mulla aika usein unohtumaan.

En malta odottaa, että pääsee täysii treenaileen!!  Muistakaa että tuolla ei todellakaan ole vielä shortsikelit, vaikka välillä siltä vaikuttaisikin. Mä taidan vetää kesäkuunkin toppatakki päällä 😀 Nyt mä alan nyt syömään ja lepäileen, että huomenna pääsis jo takasin arkeen kiinni.

Ihanaa ja tervempää loppuviikkoa ihan jokaiselle <3

Pidetään huoli terveydestä, mutta ollaan ahkeria! 😉 (Vielä kun itsekin löytäisin balanssin tähän? :D)

Ps. Anteeks mun blogin kuvienlaatu, pitäis päästä kunnolla kuvailemaan järkkärillä. Tehtiin Emilian kanssa kuvaus-treffit, eli parempaa laatua tulossa toivottavasti. 😉

Pusuin, Sonja <3

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *