Viikonloppu kauneutta tulvillaan

Terkkuja Helsinki Hair and Beauty 2016 -tapahtumasta!

Viikonloppu sujui melko vauhdikkaissa tunnelmissa KC Professionalin studiolla Kampissa ja Kaapelitehtaalla näytösharjoituksissa ja itse näytöksessä.

Perjantaiaamuna hyppäsin junaan Seinäjoella ja Helsingin päässä kerkesin vain heittämään laukut nopeasti hotellille ja jatkamaan suoriltaan KC:lle. KC:n kanssa olen tehnyt yhteistyötä jo useamman vuoden niin näytös-, kuvaus-, kuin videohommissakin ja viimeaikoina oon tehnyt keikkoja heille niin usein, että mun hiuksia on värjätty useammin KC:n toimistolla kuin täällä Seinäjoella. Perjantai alkoikin jälleen värjäyksellä ja näytöslookin suunnittelulla. Välissä kerkesin käydä yhdessä hotellipäivätyöni palaverissa ja sen jälkeen palasin takaisin hiustenleikkuuseen. Illalla suuntasimme Kaapelitehtaalle harjoituksiin ja mikä mieletön lava meillä olikaan käytössä!

image

image

Lavaharjoitukset venähtivät kolmellakymmenellä mallilla pariin tuntiin, mutta aika meni nopeasti sillä useimmista KC:n malleista on tullut jo hyvin läheisiä useiden yhteisten keikkojen jälkeen. Iltayhdeksältä palasin takaisin hotellille ja kun muut lähtivät ulos minä jäin nauttimaan telkkarista ja vaahtokylvystä.

image

Aamulla herätyskello soi kuuden jälkeen aamulla ja olisin kyllä mielelläni voinut jatkaa unia vielä muutaman tunnin. Aamiaisen kautta lähdin suoraan näytösvalmisteluihin ja meikkiin KC:n toimistolle. Minut oli laitettu 70`s teeman malleihin joten minulle taiottiin Make Up For Ever -meikkikoulun puolesta upea trendimeikki. Studiolla oli melkoista hulinaa valmistelujen aikaan, noin kymmenen meikkaajaa ja parturi-kampaajaa loihti kaikki mallit lavavalmiuteen alle kuudessa tunnissa.

image

Pääsin avaamaan KC:n näytöksen, niin nautin siitä fiiliksestä kun saa ensimmäisenä hypätä lavalle! Näytös oli ohi nopeasti ja likkojen kassa kerkesimme nopeasti katsastamaan messut ja juomaan lasit messuskumppaa ennen kuin hyppäsin jälleen junaan kohti Pohjanmaata. Niin mahtava reissu!

image
image

PS! Instagram-sivullani @ritajokinen arvon ihanat To Die For -Bikinit huomenna, käykäähän kurkkaamassa!

image

 

Rita

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *