Hiustäystuhon pelastus

Kyllä. Minä se olen. Omien hiusteni pahin painajainen ja epäonnistuiden hiuslookkejen kruunaamaton kuningatar.

Vuodesta toiseen olen yrittänyt opetella keinoja, joilla helposti ja vaivattomasti saisin hiukseni näyttämään edes hieman laitetuilta. Vessankaappi pursuaa toinen toistaan epätoivoisempia hiusvempeleitä, jotka ovat muutaman käyttökerran jälkeen jääneet niille sijoilleen pölyttymään. Alkuviikosta törmäsin jälleen uuteen potentiaaliseen pelastajaan Babylissin Curl Secret -automaattikihartimeen ja klikkailin sen vauhdilla ostoskoriin. Ja kyllä! Vihdoinkin voin sanoa että olen löytänyt sen oikean…kihartimen!

image

 

Täytyy myöntää, että aluksi pelotti ja paljon! Tällaiselle ihmiselle kuin minä joka saa hiuksensa jumiin jo normaali suoristusraudan väliin pelotti kyllä ajatus siitä, että tälläinen iso möllykkä pyörittäisi hiukseni tuonne laitteen sisään, jossa lämpötilaa on kuitenkin se yli 210 astetta. Isot plussat siitä, että laitteeseen pystyy asettamaan lämpötilan automaattisesti sen mukaan ovatko hiukset paksut vai ohuet ja hauraat. Toisen säädön pystyy tekemään kiharan koossa, säätöjä löytyy kolme, aina tiukasta korkkiruuvista laineilevaan surffitukaan.

Itse lähdin testaamaan kovinta lämpötilaa ja tiukinta kiharrusta, sillä mun hiuksissa ei oo ikinä nähty sellaista kiharaa, joka kestäisi sen matkan kun kävelen kotiovilta illanistujaisiin. Ensivaikutelma oli todella hyvä,  täydelliset kiharasuortuvat tulivat laitteesta ulos toinen toisen perään. Laite piippaa viisi kertaa sinä aikana kun hius on sisällä ja pitkän piippauksen jälkeen laitteen saa avata ja kihara on valmis. Jos hius jää jumiin kiharrin pitää pitkän piippauksen. Itse onnistuin täystuhona muutaman kerran hiukseni sisälle sotkemaan, mutta hyvin helposti hiukset sai ulos ilman turhaa repimistä. Uskon että pienellä harjoituksella tältäkin vältytään.

image

Ja vihdoin ja viimein. Se oikea on tässä. 20 minuutin jälkeen omistin täydelliset kiharat. Ylläolevassa kuvassa ainoastaan harjasin kiharat auki ja laitoin lakkaa, juuri täydellistä minunlaiselleni laiskalle hiustenlaittajalle. Mikä parasta, kiharat kestivät koko päivän töissä lässähtämättä ollenkaan ja nyt saan vihdoin hylätä vanhan tapani kuorruttaa kiharani luodinkestävällä lakkakerroksella.

 

Hyvästi huonot hiuspäivät!

 

Rita

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *