Pyllytemppelin portailla

Mä olen saanut palautetta, ettei nää mun huudien rappuset yksinkertaisesti riitä. Ne ei oo edes jyrkät, eikä niitä oo tarpeeks. On kuulema olemassa yhdet ainoat  portaat, joilla hikoilua voi kutsua rapputreeneiksi. Tää on kuulema se mesta jossa rakennetaan täydellinen pylly. –Pyllytemppelin portaat

 

Haaste vastaanotettu, vietin temppelillä elämäni rankimman lauanatai aamun! Vant.. Helsinki, Malminkartanon jätemäki ja Reilupeli. Koska matka mun kotoa tälle lokaatiolle kestää julkisilla toista tuntia, soi herätyskello  4.00. Täs ei ollu mitään järkeä!

 

 

Koska #reilupeli, sain vetää tän rastin 5 kilon painoliivin kanssa. Nämä 426 porrasta ja lisäkilot veti tältä mimmiltä luulot pois ja sai mut epäilemään reisieni vahvuutta. Sainpa taas  kokea, miltä tuntuu treenata kirjaimellisesti veren maku suussa.

 

Onneks maailmasta löytyi myös kuvaaja, joka uhraa aamu-unensa taiteen nimissä. Sillä tämä suoritus oli aivan pakko saada videolle. Kiitos Dani Rönnqvist!

 

malminkartanon-portaat

 

Kuinka nopea Neiti Kotipelto on 5kgn painoliivi selässä? Tsekkaa täältä. Ota samalla seurantaan Reilupeli tube-kanava ja pääset seuraamaan, miten me haastetaan ittemme, toisemme ja sut urheiluskenessä!

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *