Pääsiäsen irtiotto arjesta

Heippa ja ihanaa pääsiäistä!

Mulle sattui pääsiäisen ajaksi aivan ihana mahdollisuus lähteä käymään jossain, kun sattui pitkät vapaat onneksi omalle kohdalle. Torstaina lähdin suoraan töistä hakemaan lapsia päiväkodista, jonka jälkeen hypättiin kamojen kanssa kaverin kyytiin ja lähdettiin kohti Joensuuta.

Joensuussa meidät majoitti parhaan ystäväni Hanskin vanhemmat. Aivan ihana rantatontti rantasaunalla. Mieli ja sielu lepäsi hiljaisuudessa, arjen murheet pestiin pois saunassa. Olin niin tarvinnut tätä irtiottoa arjesta, etäisyyttä kaikesta kotona olevasta. Joskus, kun arki ja stressi painaa päälle on hyvä päästä täysin puolueettomalle alueelle omasta kodistaan, vieraaseen paikkaan.

Tuli käytyä kuvauksissa, nähtyä joensuulaisia kavereita, ulkoiltua, syötyä hyvin, saunottua, hölkättyä lenkki, käytyä pulkkamäessä ja yhtenä iltana päästiin käymään jopa joensuun yöelämää katsastamaan.

Kuvauksista sen verran, että Joensuussa ja siellä päin liikkuville ja asuville suosittelen valokuvaaja Pauli Järviluotoa aivan kympillä! Todella mukava, ymmärtäväinen ja ammattitaitoinen kuvaaja. Työskentely oli helppoa ja mutkatonta! Kiitos vielä, jään innolla odottamaan mitä saatiin aikaan.

Kaikenkaikkiaan oikein onnistunut reissu ja aion palata tuonne kesällä uudelleen! Ranta ja sauna ovat varmasti kesällä parhaimmillaan!

Vaikka oli uskomattoman ihanaa olla maalla ja olen tästä oikein kiitollinen, odotan Helsinkiin paluuta silti aivan innoissani!

Nyt ei tähän hätään tule muuta kerrottavaa mieleen, kirjoitin blogia autosta matkalla Helsinkiin, joten toivotan oikein kivaa alkavaa viikkoa!

<3: Minttu

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *