Mailiksen synttärit-ihana iltapäivä jahdilla!

Heippa!

 

Huomaa että kesä on saapunut, koska se tuo paljon erilaisia juhlia. Viime viikonloppuna juhlittiin rakkaan pikku siskoni  ylioppilasjuhlia. Olimme ensin isäni luona, jossa vieraina oli sukulaisia ja ystäviä. Tästä jatkettiin baariin, joka oli täynnä valkolakin saaneita. Tunsin itseni hieman vanhaksi, mutta meillä oli loistava porukka ja hauskaa oli! Tämä korkkasi kesän juhlinnat  ja seuraava kuukausi tulee olemaan täynnä kaiken näköisiä pirskeitä. Nyt viikonloppuna vietetään ystäväni 30v-bileitä ja sitten ensi viikolla minun valmistumista. Eli luvassa paljon kakkua ja skumppaa 😀

jahti6

jahti

Eilen juhlittiin ihanan Mailiksen synttäreitä<3 Kävimme veneilemässä ympäri Helsingin edustaa. Meillä sattui tuuri että ei satanut vettä ja aurinkokin paisto suurimmaksi osaksi. Rakastan veneilyä, mutta tosi harvoin pääsee merelle koska monellakaan tutullani ei ole venettä. Tai en tiedä voiko tästä puhua nimellä vene, koska se oli enemmänki jäätäva jahti 😀 Olin ihan fiiliksissä kun sai nauttia raikkaasta meri ilmasta hyvän porukan kanssa.

jahti7

13396613_10207920304823026_1310051217_o

Mailis oli loihtinut meille taas uskomattoman hyvät ruuat. Hänen sanojensa mukaan ”pientä purtavaa” piti sisällään 3 erilaista pizzaa, lohipiirakkaa, mansikkakakkua ja suklaa-pannacottaa 😀 En tajua miten joku voi olla noin lahjakas leipuri ja kokki, ja vielä itseoppinut. Pidän itseäni suht hyvänä kokkina ja emäntänä mutta kalpenen Mailiksen rinnalla 😀 Hänen ruokiin ei tarvitse ikinä pettyä, ja aina yhtä innokkaina tullaan Mailiksen vieraiksi. Söin taas tuttuun tapaani ihan liikaa, ja vatsa pinkeänä herkuista tallustelin kotiin. No se minulle suokoon tiukan 4 viikon treeni ja dieetti putken jälkeen.

jahti2

jahti5

Näiden mimmien kanssa on aina yhtä hauskaa, läppä lentää ja huudetaan toistemme päälle 😀 Välillä ei saa suunvuoroa kun kaikki pälpättää, mutta semmosesta tykkäänkin, että on meininkiä. Oon onnellinen, että löysin Miss Helsingistä tämmöisiä ystäviä, joiden kanssa ollaan nähty säännöllisesti myös kilpailun jälkeenkin. En malta odottaa mitä kaikkea tämä kesä tuo tullessaan. Viimeisen vuoden aikana elämä on muuttunut todella paljon, ja tullut uusia ystäviä toivottavasti jäädäkseen. Mulla on jotenki semmonen fiilis, että tästä tulee todella hyvä ja erilainen kesä. Toivon uusia tuulia ja haasteita elämääni. Toivon myös että saan viettää paljon aikaa läheisten kanssa, ja tehdä semmosia asioita joita en ole ennen saanut kokea, kaikkia seikkailuja ja reissuja.

Hyvää syntymäpäivää vielä Mailikselle<3

 

<3: Mariela

 

 

Facebooktwittermail

4 kommenttia “Mailiksen synttärit-ihana iltapäivä jahdilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *