Proteiiniherkut arvostelussa

Nykyään keksitään kaikenlaista muunnosta perinteisistä herkuista. Löytyy vähähiilarista suklaata, proteiinivanukkaita, -jäätelöä, -nuudeleita tai -karkkeja. Tämä onkin hyvä uutinen kaikille diettaajille. Kyseiset tuotteet kuitenkin sisältävät paljon makeutusaineita tai saattavat maistua hieman keinotekoiselta, joten pyrin syömään niitäkin kohtudella. Tässä postauksessa kirjoitankin eri proteiiniherkuista, joihin olen törmännyt.

DSC_0299 (2)

1.FASTin nix ja nax -patukat.

Tämä on jo täällä blogissa aikasemmin esiintynyt. Nämä kaikki ovat vaan niin hyviä ja ihania koostumukseltaan, että sopivat varsin hyvin herkutteluun. Toinen tosi nami proteiinipatukka on tuo Tupla+ protein. Oon joskus treenin jälkeen hemmotellut itseäni sillä.

IMG_20160519_172603 (2)

2. QuestCravings protein peanut butter cups

Nämä ovat vähähiilarinen versio Reesen peanut butter cupseista. Pakko sanoa, että ensin en tykännyt tästä yhtään. Maapähkinä osa on kuivahko ja jauheinen. Myöhemmin kuitenkin aloin jostain syystä tykkäämään näistä. Nämä ovat tosi täyttäviä ja ei pysty kyllä paljon syömään. Rakastan tummaa suklaata, joten se on myös iso plussa. Perinteisissä Reesen herkuissa siis suklaa on vaalempaa ja maapähkinä-osa pehmeää.

1468157336679

4. WheyHey proteiinijäätelö

Olen näistä maistanut vaniljaa ja banaanitoffeeta. Pidin enemmän ehkä banaanitoffeesta (tosi makea). Koostumukseltaan enemmän vanukasmainen eikä sula kuin perusjätski. Tosi hyvät arvot ja makukin ihan kiva, mutta tietenkin ben&jerry vie voiton. Hinnaltaan aika kallis kokoon nähden.

Snapchat-5815514182027878320

Snapchat-3915886887256524904

4. Njien ProPud

Siis tämä on kyllä tosi hyvää. Ihan Jacky-vanukkaan makuinen! Tykkään tosi paljon. Lemppareina suklaa ja karamelli. Jääkaappi täyteen näitä <3

1468032972487

5.Pandy

Näitä tuli tilattua fitnesstukulta. Ihania kirpeitä ja värikkäitä karkkeja. Ei yhtään huomaisi, että ei ole peruskarkki. Ehdottomasti tilaan toistekin. Pussi on pieni, mutta pieni määrä riittää kerralla.

s

6. Questin protein chips

Sain poikaystävältä, koska hän ei itse pitänyt erityisemmin. Olivat hänen mielestään mauttomia. Mä kyllä tykkäsin, erityisesti cheddar & sour cream-mausta. Nämäkin löytyvät fitnesstukulta.

Herkullista viikonloppua! Bongaile lisää snapchatista nimellä marjaisabella 😛

-Isabella

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.