Lomailua täysin rinnoin

Blogihiljaisuudestani varmaan huomaakin, että olen lomailuun ja rentoutumiseen täysin uppoutunut. Netti toimii täällä muutenkin hyvin heikosti, joten sitä ei tule erikoisemmin käytettyä. Koulujuttujakaan ei ole tullut mietittyä yhtään.

DSC_0136
Rapua ja simpukkaa

Viime viikolla kävimme vielä pienemmällä saarella, Providenciassa. Yövyimme koko melkein koko suku siellä muutaman päivän ja heti keskiviikkona juhlimme äitini synttäreitä paikallista bändiä kuunnellen. Reissu oli ihana, sillä Providencia on hyvin rauhallinen ja kaunis paikka. Täydellinen kohde rentoutumiseen. Sinne lennetään pienellä lentokoneella, johon mahtuu 20 ihmistä. Lentokone on vähän niinkuin suomalainen sauna siivillä..heheh. Itse asiassa tämä on mahtavaa, koska näin saarelle ei tule liikaa ihmisiä tai ”massaturismia”. Tietty rauhallisuus ja turvallisuus pysyy eikä isoja all inclusive -laatikkohotelleja näy missään. Ruoka on Providenciassa ihan täydellistä aitoa meriruokaa. Siellä ei tulisi mieleenkään tilata pastaa, koska listalta löytyy myös hummeria, katkarapuja, rapua, simpukkaa ja tuoretta kalaa.

DSC_0316-2B-25281-2529

 

DSC_0324-2B-25281-2529
Tiivis tunnelma lentsikassa
DSC_0037

Toinen erityinen herkku saarilla on leipäpuun hedelmä, joka on hieman perunamainen, mutta tsiljoona kertaa namimpaa. Ikävöin kyseistä aina Suomessa. Myös keittobanaania ja kookosriisiä tulee syötyä ahkerammin. Keittobanaania saa muuten myös Suomesta, jos vähän jaksaa metsästää. Reseptiä valmistustavoista olen ajatellutkin pistää blogiin myöhemmin.

DSC_0018
kalaa, kookosriisiä, rapukeittoa, mustekalaa, hummeria, simpukkaa, keittobanaania, breadfruitia ja hieman salaattia

San Andres, jossa olemme loppuajan, on hieman vilkkaampi saari. Täällä on tullut vähän treenailtua myös oman mielen mukaan. Vaikka sukulaiseni kovasti toitottavat ettei lomalla kuullu treenata niin minulle se kuitenkin kuuluu myös hauskanpitoon. Treenaan kumminkin huomattavasti rennommalla otteella ilman valmista suunitelmaa ja treenipäivyrikin jäi Suomeen. Kuntosalit ovat kyllä San Andresissa ihan eri luokkaa. Painot ovat ruosteisia ja valinnanvaraa on vähemmän, mutta kyllä aina jonkinlaisen treenin keksii. Providenciassa tuli myös kiivettyä parin tunnin matka korkeimmalle kohdalle, mistä pohkeet jäivätkin tosi kipeiksi.

Ruuan suhteen olenkin höllännyt aika lailla. Olen kuitenkin kotona aina katsonut melko tarkkaan syömisiäni, joten on mukavaa myös välillä ottaa rennommin. Haluan vapaasti nauttia kolumibialaisista herkuista, joita en löydä Suomesta. Jouluaika on muutenkin hyvää aikaa antaa itselleen luvan nauttia hyvästä ruuasta hyvässä seurassa.

DSC_0275
Puhtaat niket
received_10211209716985450
Löytyispä Suomesta enemmän froyo -paikkoja! Fanitan niitä suuresti

Tällä hetkellä olen kipeänä, mikä harmittaa suuresti. Sain äitiltä pöpöä, joka aiheuttaa kuumetta, päänsärkyä, nuhaa ja yskää. Toivon kyllä, että parannun pian ennen synttäreitäni 23. päivä eli huomenna. Synttäripäivän suunitelmat ovat vielä ainakin itselleni melko olemattomat, minulle on kuulemma yllätystä luvassa. Ensi viikon tiistaina onkin jo matka takaisin Suomeen!

DSC_0303-2B-25281-2529
♥ Isabella

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.