Uuden alku..

Moikka.

Uuden alku – tästä se lähtee, nimittäin tämän naikkosen bloggailu.

Olin hämmästyksestä sekaisin, kun sain ehdotuksen alkaa kirjoittamaan omaa blogia. En kauaa miettinyt, kun päätin tarttua tarjoukseen ja tilaisuuteen.

Olen joskus ajatellut omaa blogia, mutta aloittaminen on tuntunut hassulta vaikka juttua olisikin ollut. Eli olen tuhottoman kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja toivonkin, että saan annettua myös teille jotain…

Blogissa tulen kokoamaan jokapäiväistä elämääni, joka on todella vaihtelevaa johtuen monista eri naruista käsissäni sekä tempperamenttisesta luonteestani.

Kuka olen?

Lyhyesti… Olen 26-vuotta täyttänyt nainen Helsingistä. Syntyjäni olen Kolumbiasta, mutta asunut Suomessa vauvasta asti.

Olen persoona.. luonne minulla on todella luja ja päätäni onkin vaikea kääntää jos olen jonkin ajatuksen saanut.

Olen kuitenkin introvertti, joten kamalan hulluksi en heittäydy ;).
Ystäväni ovatkin onneksi tottuneet siihen, että jos olen jotain mieltä niin se on ja pysyy.. niin hyvässä kuin pahassa.

En seuraa ns. valtaväyliä vaan menen mielummin omia polkujani pitkin ja teen asiat niin, miten ne tuntuvat minulle parhaalta,

 

Arki minulla kuluu normaalissa toimistotyössä, vapaa-ajan käytänkin koirieni, ystävien sekä treenaamisen parissa. Myös kesäisin moottoripyöräily kuuluu vapaa-aikaan suurissa määrin – se on niin vapauttavaa.

Kuva: S. Ratu
Kuva: S. Ratu

 

Treenaamisestani… tällä hetkellä olen enemmän – vähemmän katkonaisesti treenannut tankotanssia. Viimeinen vuosi on mennyt sairastellessa ja loukkaantumisia parannellen. Tarkoitus on palata tangolle, kunhan nyt päällä oleva virusflunssa tai jokin sen tapainen keuhkopöpö on saatu nurin.

kuva: Harri Nemi Photography
kuva: Harri Nemi Photography

 

Ennen olen pelannut futista useita vuosia ja lopettanut varsinaisen kilpauran nuorten SM-tasolla, jatkoin kuitenkin vuosia naisfutiksessa ennen kun nilkat sanoivat sopimuksen irti.

Itselle kuitenkin jonkinlainen kuntoilu on “pakko” – olen itsensä haastaja tyyppi, joka parhaiten toteutuu urheilun kautta.

 

Muuta oleellista elämässäni on oma yritykseni, jonka kautta teenkin kaikenlaista, tietysti suurena osana mallin-, promoottorin työt sekä erilaiset edustuskeikat.
Tuon lisäksi muutama muu yrityskuvio vie aikaa… tykkään pitää monta rautaa tulessa 🙂 .

 

Siinä pintaraapaisu minusta…

 

Ihanaa alkanutta viikkoa ja palaillaan pian!

 

/L

 

 

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *