Ajatuksia ruuasta..

Heips.
Nyt näyttää juttua riittävän tiuhaan kun kuudetta päivää neljän seinän sisällä flunssaisena.. joku sitkeä virus jota on nyt liikkeellä.

Olin ostanut monen vuoden jälkeen keittobanaania, kun semmoista sattui löytymään Kampin K-supermarketista, on caribialaisessa ja lattarikeittiössä paljonkin käytetty ainesosa.

Sain puhtia tehdä toisen banaaneista nyt aamupalaksi, kun se minua niin huuteli tuolta jääkaapista.
Leikkasin ja kuorin banaanin ja paistoin pannulla ja maustoin suolalla- älyttömän yksinkertaista.

 

 

 

Kesäaikaan olen jotenkin laiskistunut kokkaamaan jäätyäni yksin, edes grilliä en jaksanut nostaa esille, tai paremminkin käydä täyttämässä kaasupulloa. Olen ihminen, joka jaksaa kyllä toista varten tehdä aika paljonkin, mutta itselle en saa aikaiseksi käydä edes kaupassa.. noh, siitä myöhemmin.

En mielestäni käytä eineksiä juuri ollenkaan, mutta purkkiruokaa tulee käytettyä, enimmäkseen papuja ja tonnikalaa. Papuja käytän paljon, niin lihan kanssa kuin ilmankin.

Teen ruokani itse, tykkään ruuanlaitosta ja teenkin paljon esim lattarisävytteistä ruokaa käyttäen chiliä, korianteria ja esimerkiksi lihana härän häntää. Välillä harmittaa, kun perus S-markettien lihavalikoima on niin suppea, pitäisi panostaa taas laatuun esimerkiksi käymällä hakaniemen kauppahallissa tai stockalla.

Lisäksi suuri määrittävä tekijä ruoissani ja etenkin leipomuksissa on se, että olen keliaakikko eli käytän gluteentonta ruokavaliota. 2008 alkaen on sama ruokavalio ollut päällä ja uskaltauduinkin vasta tänä kesänä kokeilemaan gluteenitonta kauraa ja se sopi, onneksi.

Voin myöntää olevani  ajoittan huono syömään, onneksi käytän joitan proteiini vanukkaita tai patukoita, ettei tule ns. nollapäiviä, niitäkin on ollut.
Lisäksi treenikausina, kun kaikki tähdet on kohdillaan, eikä loukkaantumisia tai sairastumisia ole on minun pakko tukea proteiinilisillä ruokavaliotani, treenaan kuitenkin parhaimillaan 4-6h viikossa kaiken muun lisäksi.

 

Semmoista höpinää…

/L

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *