Miksi ei usko riitä, “kaikki järjestyy”

Heippa, kaikki on hyvin.
Kaikki on paremmin kuin pitkään aikaan!

Miksi otsikko on tuollainen, no siksi, että en ole osannut uskoa, että kaikki järjestyy. Kaikelle on aikansa ja paikkansa, aivan kaikelle.

Olen stressiper**, en osaa olla huolehtimatta ja pyörittelemästä asioita. Vatvon niitä päässäni ja ahdistun. Viikko sitten itkeskelin pitkästä aikaa itseäni uneen, koska oli paha olla. Olin taas ylimiettinyt yksinäni asioita ja saanut oloni huonoksi. Olo purkautui paniikkikohtaukseen..
Sain torstai iltana itkun sekaisesti kerrotua poikaystävälleni mikä mieltäni painaa.. “kaikki järjestyy” oli hänen rauhallinen vastauksensa.

Perjantaina olin ensimmäistä kertaa koirieni kanssa hänen luonaan, en ole stressanut mitään varmaan hääpäiväni jälkeen niin paljon, kuin sitä iltaa. Kaikki meni hyvin, koirat olivat rauhallisia, hiljaa ja nukkuivat. Pelkäsin että ne riehuvat ja haukahtelevat uutta paikkaa..

 

Viikonlopun kuvakollaasi ja koiralauma (kolme niistä minun)
Viikonlopun kuvakollaasi ja koiralauma (kolme niistä on minun)

Muutosten vuosi (taas), uutta aikaa… on paljon uusia asioita tulossa tälle vuodelle, asioita joita en ole ikinä kuvitellut käyvän. Onneksi olen kuitenkin varma ihminen, kunhan kaikilla on hyvä olla. Ja niin tässäkin käy, asiat loksahtavat yksi kerrallaan paikoilleen. Pitäisi vain uskoa.

 

Vaikka kuinka klisee tuo lause onkin, kaikki järjestyy!

 

Olen viimepäivät myynyt tavaroitani ja osittain hankkinut uusia tarvittavia juttuja. Jokainen vuoron perään.. 🙂 Käärmeen terraarion myyntiä ennen ajan ostamaan tilapäisen.. Tänään nainen haki tilapäisterraarion ja minä taas uuden pysyvän tilalle.

Pitäisi muistaa ja luottaa siihen, että asiat järjestyy – ei aina niin kuin oli toivonut tai halunnut, mutta myöhemmin näkee ja ymmärtää miksi niin.

Kävin tänään koekuvauksessakin sekä söin päivällisen äitini kanssa ja hieman juorusimme. Treenit jäi siis väliin. Olen hieman hintsusti taas muistanut syödä niin sekin saattaa vaikuttaa tuohon treeni-intoon.

Äidin tekemä salaatti
Äidin tekemä salaatti

 

Ja viikko on vasta alussa, huh!

 

/L

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *