Lomaterkkuja (kuvia) & avoimia ihmisiä + fiiliksiä

Ahoy!

Tänään on saavuttu takaisin Suomeen yötä vasten lentäen Dubaista. Oli minulle ensimmäinen kerta kyseisessä paikassa, mutta tuskin viimeinen.
Oli hauska olla porukalla matkassa, tosin kaikille hieman jännittävyyttä toi vissiin se, että taisin olla ihmisten välillä yhdistävä tekijä, mutta ajatukseni osui oikeaan ja porukka tuli todella hyvin toimeen keskenään ja saimme upeita muistoja ja kokemuksia.

Bur Khalifa ja tunnelmia poolilta

Kommelluksia reissussa ei onneksi sattunut. Olin mennessä kipeä ja jännitti vielä lähtöpäivänä ennen lääkärillä käyntiä, että uskallanko lähteä matkaan, onneksi lääkäri antoi luvan matkustaa. Pari päivää meni ilman ääntä, mutta muuten avaavalla lääkkeellä pärjäsi.

Pitkälti tuli rentouduttua ja palvottua aurinkoa, kuten kuvista näkyy.. mutta koska olen auto ja moottoripyörä hullu niin tuli käytyä myös dunebuggy ajelulla joka oli todella hauskaa. Ajelimme aavikolla hiekkadyyneillä tuollaisilla buggyilla!

Dunebuggy ajelulta

Samana iltana kävimme safarilla auringonlaskussa, jossa autokuski kuljetti meitä hurjaa vauhtia pitkin aavikkoa, tuli kiljuttua kauhusta ja riemusta koko matka! Hahah 😀

On ihana huomata, miten ympärille on sattunut avarakatseisia ja ennakkoluulottomia ihmisiä. Persoonia jotka ovat valmiita ottamaan uuden ihmisen vastaan ominaisuuksineen ja oikkuineen.

Minä ja L vasten auringonlaskua aavikolla safarilla ollessamme.

Kävin hakemassa ex-mieheltäni koiramme hoidosta, jopas osasi olla ikävä näitä sottaavia kavereita <3. Oli ihana saada “arki” takaisin kotiin.. Vielä huomenna, kun saa yhden karkulaisen takaisin samalla leveysasteelle niin on kaikki kasassa.

 

Oli pitkästä aikaa kiva palata kotiin – ei ahdistusta, ei paniikkia tai väsymystä, itkua tai surua arjesta. Ei tunnu sateet tai rännät miltään, kun on hyvä olla omassa elämässä eikä arki väsytä.

Tuo on myös asia mitä huomaan suojelevani, jos jokin uhkaa tätä oloa tai tunnetta niin automaattisesti etäännyn siitä.
On lienee monelle normaalia ja tiedostamaton reaktio, jota itsesuojeluun voi verrata, mutta minulta se on puuttunut lähes aina. Vasta nyt osaan arvostaa itseäni ja omaa hyvää oloani, etten anna sitä kenellekkään.

<3

 

Aika menee hurjaa vautia ja vaikea ymmärtää, että joulu on jo ensiviikolla.
Ihanaa joulunalusaikaa kaikille!

 

/L

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *