Kun suonissa virtaa bensiini..

no nyt ollaan jo lähellä! Todennäköisesti ensiviikolla saadaan taas pelit kuluttamaan asfalttia.

Ja mistäkö puhun?! Mun unelmasta jonka toteutin, haaveesta ja intohimosta.

Olen pikkutytöstä lähtien tykännänyt kaikesta moottoroiduista menopeleistä. Olin 12 -vuotias kun sain äitini ostamaan vanhan jenkki harvinaisuuden ja se oli ensimmäinen kosketus oikeasti erikoisiin autoihin ja prätkiin.

Heti täytettyäni 18 -vuotta minulla oli taskussani henkilö- sekä kuorma-autokortti, vuotta myöhemmin tulikin sitten oikeus ajaa moottoripyörää.

Sain vuonna 2014 pari omaa tavoitetta kiinni, kun ostin oman ihanan moottoripyörän, josta todella pidin. Tätä ennen oli minulla jo kaksi eri motoa, mutta ne ei tuntuneet omalta. 2014 ostin MP – messuilta tuon keltaisen paholaiseni näkemättä edes sitä ja se olikin aivan nappi ostos.

Lisäksi kesäällä vaihtui tavallinen iso farmari pieneen, kaksioviseen söpöläiseen eli Hyundai Coupé, ensimmäinen “urheilu” autoni.

Edelleen tykkään siitä!

Vaikka olen aina elänyt vahvoilla materiaalittomilla arvoilla, on silti minullakin ollut materiaalisia tavoitteita ja haaveita. Ne eivät lopulta paina elämän vaakakupissa paljoakaan, mutta olen ylpeä kun olen edes kerran koskettanut itselleni asettamiani rimoja.

Vuosi sitten tammikuun lopussa vaihtui Coupé a.k.a pesukone nykyiseen Crossfireeni johon olen edelleen rakastunut. Sen äänet, olemus ja muhkea perä 😉 ovat ihania ja persoonallisia.

Vasemmalla Crossfire ja oikealla Coupé

 

<3

 

Vuonna 2014 elokuussa hulluudestani versosi kaveriporukka, jonka kanssa ajelimme aamusta iltaan ja illasta seuraavaan aamuun, kundit ajoivat autoilla ja minä viipotin perässä Bumblebeellä. Syksyä kohti mentäessä meitä olikin jo lähemmäs 10 ihmistä porukassa. Joulun alla istuin aktiivisimman porukan kanssa alas ja ryhmä sai nimekseen Uniq Motor Friends.

“Friends with same passion❤️ Cruising and time spending together on the roads. Enjoying good energy,vibes and life together”

Tästä se kaikki alkoi!
Syyskuussa 2014 näytti tältä. /kuva: Ville Paasimaa

 

Ja toivottavasti ensiviikolla saamme ensimmäisen Uniq Motor Friends ajelun 2016 käyntiin ja näin ajokausi olisi avattu. Meitä ei ole kuin muutama, jotka ajaa koko kauden autoillaan.

Siinä oli unelma kolme – tuo yhdistys Uniq Motor Friends, mä oon tuhottoman ylpeä! Saanhan olla 😮 ?!

Mulla virtaa suonissa bensiini! Moottorin äänet, vauhti ja kiiltävät linjat sykähdyttävät ja lämmittävät. Parasta on, kun ajat aamun valjetessa tai auringon laskiessa moottori sun jalkojen välissä lämpimässä kesäsäässä, vain sinä päätät – hallitset ja ohjaat tilannetta. ❤️

 

No words needed!

 

/Brrrum

 

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *