Ärsytys :D

Heipsun!

Eilen taisi tapahtua jonkinlainen ihme.. Olin nimittäin ensimmäistä kertaa ikinä vapaaehtoisella juoksulenkillä, olen viimeksi juossut 5 -vuotta sitten kun vielä pelasin futista. Ärsyttää vain, kun kunto on niin huono ja kunnianhimo ja kirittäjä niin kova.

Taitaa olla vuodelta 2010 tai 2011, kun vielä futista pelasin.

Juoksu on kyllä kiinnostanut minua, mutta olen laiska ja mukavuuden haluinen. Mielummin roikun tangolla tai käyn salilla vaikka mikäs tuossa hölkätessä pitkin kauniita merenranta maisemia.

 

Otin koirat mukaani ja ne ovat onneksi myös hyvää lenkkiseuraa, koska ovat oppineet juoksemaan remmissä lenkillä. Meillä oli tosin paras kirittäjä / opas, joka tunsi reitit.

lauma <3

Vielä on matkaa tehtävänä, että kunto olisi edes hyvä, tuntuu siltä, että lähtee aivan pohjalta!

Taisinkin juuri siis aloittaa uuden projektin. Alkaahan nitä tässä jo olemaan… On opettele syömään projektia, raakamehu projektia, kesäkunto projektia, muuttoa ja mitähän vielä…

Viime viikonloppuna oltiin aktiivisia, kun käytiin mökillä ja mun ihmemies kaatoi puun, se sitten pilkottiin ja kasattiin kuivumaan, olipa ihanaa ja super kaunis ilma.

Mulla on ollut muutamia viikkoja taas vaikeuksia mahan kanssa, eikä ruoka meinaa imeytyä. Inhottavaa kun vetämätön ja heikko olo eikä ruoka pysy sisällä. En taas tiedä mistä tuulee vai onko pitkittynyt vatsapöpö.

Ajattelin seuraavaksi kokeilla aloe veraa, jos sinulla on antaa vinkkejä sen käytöstä tai hyvistä tuotteista niin laita kommenttia tai sähköpostia.

 

Muista seurata minua myös instagramissa: qluisafi

 

/L <3

 

 

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *