Piiiitkästä aikaa..

Moikka vaan kaikillle !

Tämä tyttö on piileskellyt ja pitänyt hyvin matalaa profiilia blogi-rintamalla. Täytyy myöntää, että aivan kuin olisi tullut joku seinä vastaan kirjoittelussa. Motivaatio hävisi jonnekkin loppukesästä, ja sitten ei vaan lähtenyt sormetkaan sauhuamaan jos koneen otti esille.

image

 

Hyvin on kuitenkin mennyt nämä muutamat kuukaudet sitten viime postauksen. Kaikkea on sattunut ja tapahtunut. On oikeastaan ollut aika kiireistä ja hektistäkin ajoittain. Oon keskittynyt töihin, opintoihin ja myös hieman lomailuun.

Rakas mummuni nukkui pois syksyllä, mikä oli toki odotettavissa, kun ikää oli kertynyt kunnioitettavat 95-vuotta. Oli se kuitenkin todella surullista, mummu oli meille kaikille lapsenlapsille niin kovin läheinen; viisas ja omasi uskomatonta positiivisuutta elämänkatsomuksessaan. <3 *ikävä*

Ehdittiin lomailla Mallorcalla. Oli ihanaa! Kaverin häät aivan upeat!  Vähän tuli ”koti-ikävä” sinne suuntaan, mutta oli kuitenkin kiva tulla takaisin Suomeen. Pääseehän sinne, lentokoneet lentää .

image

 Englannissa on käyty Kasvoprotetiikka-kursseilla opiskelemassa lisää. Mielenkiinoista! Kyllä alan osaajia tarvitaan pienemmissäkin piireissä.

image

Sain myös opintoni Trainer4You-Personal Trainer-koulutuksesta kunnialla läpi, joten nykyään myös valmis PT , Whoop Whoop! Ensi vuoden puolella olen ajatellut keskittyä enemmän asiakas- valmennuksiin.

image

Omat treenit jäivät kesällä vähemmälle, kun oli liikaa muuta puuhaa. Motivaatiokin vähän lässähti jossain vaiheessa! Vaikka henkilökohtainen kiinnostus treeniä ja terveellistä ruokavaliota kohtaan löytyy, en jotenkaan saanut itsestäni irti sitä, mitä muille yritin opettaa.  Nyt syystalvella olen yrittänyt kiriä takaisin kuntoon ja energiaa on riittänyt.

image

Nyt on niin joulufiilistelyä !! En ennen ole ollut mikään himo joulu-rustaaja, mutta tänä jouluna olen kyllä panostanut tavallista enemmän. Siitähän se tunnelma syntyy.

image

image

Nyt ajattelin alkaa taas panostaa blogiin enemmän! Jostain nyt saanut uutta inspiraatiota ja innostusta.

Rauhallista Joulun aikaa kaikille lukijoille ❤️

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *