Uskomattomat yllätyssynttärit!

image

Nyt on kyllä ollut yllättävän vaikeaa pukea sanoiksi näitä synttärijuhlia ja kaikkia tuntemuksia! Mitä ihmettä nyt siis on tapahtunut? En vieläkään ole ihan varma, mutta yritän selventää keskiviikkona alkanutta tapahtumaketjua mahdollisimman lukijaystävällisesti.

Kaiken takana oli nainen. Ja Jussi. Ja kasa ihania ystäviä! Pöpsy oli värvännyt Jussin kyydittämään mut elämäni ensimmäiseen kasvohoitoon VIP Make Up Loungeen Helsinkiin! Ihanan kasvohoidon ja meikin loihti yksi alansa ehdottomista huipuista, Mia Sirén! Kiitos!

image

image

Kaikki oli kyllä viimeisen päälle suunniteltu, nimittäin sillä välin kun rentouduin autuaan tietämättömänä kaikesta niin kaikki mahdolliset ystävän tittelit omaava Tiia(=Pöpsy) tuunasi meidän kodista yllätyssynttäripaikan!!

image

image

Kaiken loiston lisäksi paikalle oli saapunut myös joukko ihania ystäviä, ihan uskomatonta! Monille synttäreiden juhliminen ja juhlien järjestäminen on varmasti ihan normaalia, kivaa ja jopa itsestäänselvyys. Itse en yläasteen jälkeen ole kokenut tarvetta järjestää sen kummempia juhlia muuta kuin perheen kesken. Noh. Kun täytin 20 niin päätin repäistä ja järjestää synttärit joihin kutsuin noin 20 kaveria. Näistä kaikista kuitenkin vain yksi(Pöpsy) saapui paikalle. Vaikka olen itsenäinen ja omatoiminen tyyppi niin voin sanoa että kyllä kirpaisi. Nykyään tätä voi onneksi muistella vain traagisimpana syntymäpäivänä ikinä!:D Tapahtuneen johdosta arvostan suuresti kaikkia jotka uhrasivat vapaailtansa ja jaksoivat tulla paikalle! Kiitos<3

image

image

image

Kiitos super paljon Pöpsylle ja Jussille! Iso kiitos myös kaikille jotka olitte tässä mukana ja pääsitte paikalle! Oli kyllä parhaat synttärit ikinä!<3

image

image

Helatorstaina korkattiin kesän ensimmäiset jäätelöt! Mango-meloni ja sitruuna-lakritsi ovat ehdottomia lemppareita!

image

Syntymäpäivälahjaksi saatu Trivial Pursuit pääsi heti testiin ja muutama tunti näiden yleissivistävien kysymysten parissa vierähtikin. Aivan loistava peli etenkin niille jotka haluavat kehittää yleissivistystään!

”Mikä kansainvälisesti tunnettu muotitalo valmisti natsien uniformut toisen maailmansodan aikana?”

image

Synttärit eivät loppuneet vielä vaan jatkuivat lauantaina sukulaisten voimin! Tosin tämä oli täysin suunniteltua. Tykkään leipoa kakkuja ja etenkin juustokakkuja on kiva tehdä kun voi aina kokeilla jotain uutta. Tällä kertaa tein lime-juustokakun ja täytekakun jossa oli täytteenä mustikkaa ja vadelmaa.

image

image

Meillä on aina ollut perinteenä että äitienpäivänä pöydässä on valkovuokkoja.

image

Ihanaa on se, että synttäreitä on nyt juhlittu jo kahteen otteeseen ja oikea syntymäpäivä on vasta 11.5. keskiviikkona! Ei voisi enää parempaa päivää toivoa, sillä 25 vuotta sitten 11.5. oli äitienpäivä.

image

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille ja erityisesti omalle, maailman parhaalle äidille<3

XoXo

Emily

Facebooktwittermail
Emily Yli-Kokkila

Emily Yli-Kokkila

Olen 27-vuotias aurinkoinen, energinen, reipas, avoin ja sporttinen taskuraketti. Olen kello- ja kultaseppä. Teen toiminimellä mallin, promoottorin ja hyvinvointiohjaajan töitä. Olen ollut mukana erilaisissa missikisoissa ja menestystäkin on tullut tällä saralla; Miss Worldwide Bomber Magazine 2014, Miss Hot Rod 2015 1pp., Miss Drifting 2015, Miss Rantatyttö 2015, Miss HTS 2015, Car Babe 2016, Miss Model Pietarsaari Best AD Model 2016, Suomen Festivaalimissi 2017 1pp. Rakastan terveellisiä elämäntapoja, liikuntaa, töitä ja monia asioita! Olen spontaani ja lähden mielelläni mukaan kaikenlaisiin juttuihin haasteita pelkäämättä! Kirjoittelen täällä omasta elämästä, missikisoista, terveydestä, liikunnasta ja kauneudesta! Tervetuloa mukaan tähän vauhdikkaaseen matkaan! Yhteydenotot: emily.ylikokkila@gmail.com “Believe and never give up.” Instagram: @ruthmariaemily Twitter: @ruthmariaemily Snapchat: @ruthmariaemily fit-net.fi/emily

2 kommenttia “Uskomattomat yllätyssynttärit!

  • Avatar
    30.5.2016 klo 11:17
    Kestolinkki

    Onko tää ”Pöpsy” sun mies vai kuka?

    Reply
    • Emily Yli-Kokkila
      30.5.2016 klo 16:38
      Kestolinkki

      Moi! Pöpsy eli Tiia on mun kämppis ja paras ystävä. 🙂 Meillä molemmilla on sama lempinimi, eli ollaan molemmat Pöpsyjä:D

      Aurinkoista viikkoa!:)

      -Emily

      Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *