Car Babe 2015 ja super hieno fiilis!

Viime viikonloppuna pääsin taas mukaan X-treme Car show’hun sekä Car Babe-kisaan. Tällä kertaa tuomarin ominaisuudessa. Palataanpa kuitenkin hieman taaksepäin vuoteen 2015 ja katsotaan miten tähän pisteeseen ollaan ylipäätään päädytty…

Car Babe haku

Kansainvälistä huippumalli ja mainosmallin tasoa olevia naisia on hakenut mukaan kisaamaan! Nyt ovat urheilulliset ja todella näyttävät naiset liikenteessä!

Vähän yli vuosi sitten päätin hakea mukaan Car Babe-kisaan ja onnekseni pääsin finaaliin asti hakemuksen perusteella. Finaalissa meitä oli yhteensä 11 upeaa naista. Ennen finaalia meille järjestettiin kalenterikuvaukset päheiden autojen ja alansa ammattilaisten parissa. Kuvaajana toimi taitava Mikael Häggblom, meikistä vastasi ihana Mia Sirén VIP MakeUp Loungesta sekä Hanne Nybo.

Car Babe 2015

Emily Yli-Kokkila
Kuva: Mikael Häggblom Meikki: VIP make up lounge Mia Sirén

 

Linkki Iltalehden uutiseen:

http://m.iltalehti.fi/viihde/2015092420409865_vi.shtml

Car Babe

Meille annettiin myös tehtäväksi kuvata itse pieni videoesittely, missä kerrottaisiin hieman itsestä. Mehän lähdettiin kuvaamaan, tietysti Elixiaan missä oli hyvät mahdollisuudet keksiä varsin mielenkiintoisia variaatioita erilaisia liikuntavälineitä apuna käyttäen. 😀

Tässä lopputulos:

Emily Yli-Kokkila

Finaali

Finaalipäivä oli 3. lokakuuta lauantaina X-treme Car show’n yhteydessä Lahden messukeskuksessa. Kisan järjesti ihana Henna Peltonen ja Autot ja Viihde-tapahtuman järjestäjänä toimi Kirsi Ojaniemi. Mukana finaalissa oli upeita naisia joissa kaikissa on potentiaalia vaikka mihin ja he tulevat varmasti pääsemään elämässä vielä pitkälle! Ihania persoonia jokainen!

Henna Peltonen

Olin valmistautunut kisaan pitämällä kolmen kuukauden treenidieetin siitä sen suuremmin lipsumatta. Siitä huolimatta, että fyysisesti olo oli ihan itsevarma, niin finaalipäivä jännitti todella paljon, etenkin kun sitä oli odottanut niin pitkään. Eniten jännitin tuomariston hastattelua, niin kuin aina.

X-treme Car show

Car Babe

Missit
Meidän ihana finaaliporukka<3

Lahden messukeskus

Päivä aloitettiin laittamalla hiukset ja meikit minttiin. Niistä vastasivat Hanne Nybo ja Mia Sirén VIP MakeUp Loungesta. Mialla on ihastuttava liike Helsingin Tehtaankadulla. Täältä pääset tutustumaan Mian nettisivuihin: http://www.vipmakeup.fi

Missikisat

Edellisenä iltana olimme käyneet läpi koreografioita ja näytösvaatteita. Meillä oli kolme sisääntuloa ja niissä asuina farkut ja t-paita, Hersecretin omavalintainen asu sekä bikinikierroksella The Look of Angels sekä Be Proudin käsin valmistetut bikinit.

Kultaiset bikinit

Haastattelu

Car Babe

Meillä oli vain yksi näytös ja se oli todella nopeasti ohi. Tunnelma ja fiilis lavalla oli aivan mahtava, adrenaliini virtasi ja yleisökin lähti mukaan kannustamaan -enemmän tai vähemmän hiprakassa.

X-treme Car show

Missikisat

Kruunaushetki koitti heti näytöksen perään. Jännitti niin paljon että hyvä kun pysyi pystyssä. Ensin jaettiin somesuosikki: ”numero kaksi!” Jes! Nyt ei tarvitse lähteä kotiin tyhjin käsin! Mahtavaa! Sitten seurasi Iltalehden äänestyksen voittaja ”Vanessa Pauloff!”, toinen perintöprinsessa ”Alina Voronkova!”, ensimmäinen perintöprinsessa ”Tiia Turunen!” ja vuoden 2015 Car Babe on ”numero kaksi, Emily Yli-Kokkila!”! Huhhuh mikä tunne! Sydän jätti muutaman lyönnin välistä ja kädet tärisi ja fiilis oli aivan uskomaton!

Somesuosikki
Somesuosikki

Car Babe

Autotyttökisa

Alina Voronkova

Voittajat

 

Tuomaristossa oli mm Seiskan toimittaja Petri Voutilainen, tässä linkki Petrin kirjoitukseen kisan jälkeen: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Tama-seksipommi-voitti-Henna-Peltosen-automissikilpailun/1084117

Seiska

Myös Iltamakasiini, Jokamies ja Metropoli noteerasivat kisan:

http://www.jokamies.fi/car-babe-2015-kruunattiin-lauantaina-lahdessa/

http://www.iltamakasiini.fi/artikkeli/324538-car-babe-kisan-voittaja-seka-henna-peltonen-hehkeina-kuvissa-henna-jatkan

Car Babe

Emily Yli-Kokkila
Ihania naisia<3

 

Missikisa

Autotyttö
Kuvat: Mikael Häggblom

Vanessa Pauloff

Voitto ei tarkoita vain sitä, että voittaa ja saa palkintoja. Itselleni se tarkoitti itsensä ylittämistä, kehittymistä ja sitä, että kelpaan tällaisena kuin olen ja tuomarit ilmeisesti näkivät minussa jonkinlaista potentiaalia.

Pääsimme karikatyyripiirrokseen finaalin jälkeen!
Pääsimme karikatyyripiirrokseen finaalin jälkeen!

Kotiin ei tosiaan palattu tyhjin käsin, voitin nimittäin 500€ lisäksi Studio Dentin BriteSmile-hampaidenvalkaisun (arvo 490€), Koljonen Motorsport rallikyydin, VIP MakeUp Loungen Mia Sirénin tekemä päivämeikki x2 sekä Joe Blascon meikkejä!

Minions
Minioneita ja pari Pöpsyä!

Super mahtavaa oli erityisesti se, että paras kaveri, kämppis Tiia eli Pöpsy sijoittui myös! Linkistä pääset lukemaan aiheesta enemmän:

http://www.iltamakasiini.fi/artikkeli/325316-henna-peltosen-vetaman-car-babe-kisan-voittajat-ovat-kuumat-kamppikset

Puuhis
Arvoin yhden lipun tapahtumaan ja onni osui Puuhiksen kohdalle! Jee!

 

Kuva: Mikael Häggblom
Kuva: Mikael Häggblom
Kuva: Mikael Häggblom
Kuva: Mikael Häggblom

 

Emily Yli-Kokkila

 

Paras vuosi ikinä enkä varmasti unohda tätä kokemusta koskaan, voittajafiilis! Kiitos kaikille jotka olette olleet mukana ja tulette jatkossakin olemaan!<3

Viime viikonlopun X-treme Car show’sta sekä Car Babe-kisasta tunnelmia seuraavassa postauksessa, pysykää kuulolla!

XoXo

Emily

 

 

 

Facebooktwittermail
Emily Yli-Kokkila

Emily Yli-Kokkila

Olen 27-vuotias aurinkoinen, energinen, reipas, avoin ja sporttinen taskuraketti. Olen kello- ja kultaseppä. Teen toiminimellä mallin, promoottorin ja hyvinvointiohjaajan töitä. Olen ollut mukana erilaisissa missikisoissa ja menestystäkin on tullut tällä saralla; Miss Worldwide Bomber Magazine 2014, Miss Hot Rod 2015 1pp., Miss Drifting 2015, Miss Rantatyttö 2015, Miss HTS 2015, Car Babe 2016, Miss Model Pietarsaari Best AD Model 2016, Suomen Festivaalimissi 2017 1pp. Rakastan terveellisiä elämäntapoja, liikuntaa, töitä ja monia asioita! Olen spontaani ja lähden mielelläni mukaan kaikenlaisiin juttuihin haasteita pelkäämättä! Kirjoittelen täällä omasta elämästä, missikisoista, terveydestä, liikunnasta ja kauneudesta! Tervetuloa mukaan tähän vauhdikkaaseen matkaan! Yhteydenotot: emily.ylikokkila@gmail.com “Believe and never give up.” Instagram: @ruthmariaemily Twitter: @ruthmariaemily Snapchat: @ruthmariaemily fit-net.fi/emily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *