Missituomarina takahuoneessa

Teuvo Loman

Tänä vuonna X-treme Car Show’ssa VIP-emännöinnin sekä promootiotöiden lisäksi toimin Car Babe 2016 finaalin tuomaristossa. Mukana tuomaroimassa olivat myös ihanat Teuvo Loman, Jessica Ruokola ja Wille Wilenius.

 

Car Babe
Finalistit upeissa Niinattaren iltapuvuissa!

Finaalin juontajana sekä kisan tuottajana toimi ihana Henna Peltonen! Finaalipäivä huipentui näytökseen, jossa tytöt esittelivät mm. Niinattaren iltapukuja ja bikinikerroksella nähtiin monokineja.

Henna Peltonen
Blondit lavalla!:D

Ennen näytöstä haastattelimme tytöt yksitellen takahuoneessa ja esitettiin kysymyksiä laidasta laitaan, jotta saataisiin mahdollisimman paljon selville näistä upeista naisista.

Xtreme Car show
Ryhmäselfie!

Miten ihmeessä sitten valitaan kärkikolmikko? Siinäpä onkin hyvä kysymys jota voisi pohtia pienen ikuisuuden, mutta lyhyesti, on otettava huomioon mitä haetaan, minkälaisiin tehtäviin, millaista luonnetta ja persoonaa tällä hetkellä tarvitaan. Voittajat muodostuvat tuomariston mielipiteistä, mutta se onkin hankalaa kun oma mielipide pitäisi osata ikään kuin muovailla hyvään suhteeseen itse kisan kanssa. Päätöksiä ei siis tulisi tehdä pelkästään omien mieltymysten perusteella, vaan ottaa huomioon koko organisaatio.

Jessica Ruokola
Kuvat: Marko Ala-Turkia

 

Voittajaksi kruunasimme Aurora Tuholan! Ensimmäinen perintöprinsessa Endia Patterson, toinen perintöprinsessa Jannina Morkos, Iltalehden lukijoiden suosikki Vivian Preisfreund ja some-suosikki Tiia Anttila! Paljon onnea jokaiselle, olitte upeita!<3

Tiia Anttila
Some-suosikki Tiia Anttila!

 

Car Babe
Ensimmäinen perintöprinsessa Endia Patterson!

 

Car Babe
Jännittävin hetki finaalissa!
Emily Yli-Kokkila
Voittajaksi kruunattiin Aurora Tuhola!

 

Aurora Tuhola
Ihanan yllättynyt Aurora!

 

 

Finaali
Henna haastattelee tuomaristoa

Viikonloppu oli ihan huippu ja oli mahtavaa olla tuomaroimassa finaalissa ja nähdä tämä ihan eri näkökulmasta. Itseäni on aina jännittänyt kisoissa eniten tuomariston haastattelut, joten tällainen kokemus auttaa kyllä jatkossa haastateltavana olemista huomattavasti.

Xtreme Car show

Suuret kiitos näistä mahtavista kuvista Marko Ala-Turkia!

Teuvo Loman
Ihana Teuvo<3
Emily Yli-Kokkila
Salaisuuksia…

Finaali

Kiitos ihanasta viikonlopusta kaikille ja nähdään taas ensi vuonna!

Aurinkoa kaikkien viikonloppuun!:)

XoXo

Emily

Facebooktwittermail
Emily Yli-Kokkila

Emily Yli-Kokkila

Olen 27-vuotias aurinkoinen, energinen, reipas, avoin ja sporttinen taskuraketti. Olen kello- ja kultaseppä. Teen toiminimellä mallin, promoottorin ja hyvinvointiohjaajan töitä. Olen ollut mukana erilaisissa missikisoissa ja menestystäkin on tullut tällä saralla; Miss Worldwide Bomber Magazine 2014, Miss Hot Rod 2015 1pp., Miss Drifting 2015, Miss Rantatyttö 2015, Miss HTS 2015, Car Babe 2016, Miss Model Pietarsaari Best AD Model 2016, Suomen Festivaalimissi 2017 1pp. Rakastan terveellisiä elämäntapoja, liikuntaa, töitä ja monia asioita! Olen spontaani ja lähden mielelläni mukaan kaikenlaisiin juttuihin haasteita pelkäämättä! Kirjoittelen täällä omasta elämästä, missikisoista, terveydestä, liikunnasta ja kauneudesta! Tervetuloa mukaan tähän vauhdikkaaseen matkaan! Yhteydenotot: emily.ylikokkila@gmail.com “Believe and never give up.” Instagram: @ruthmariaemily Twitter: @ruthmariaemily Snapchat: @ruthmariaemily fit-net.fi/emily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *